(VIDEO) MAJA NAPRAVILA LOM NA SLAVI! Janjušu priredila haos, on krenuo da beži iz Zadruge zbog nje: Dovela ga do LUDILA!

Showbizz

(VIDEO) MAJA NAPRAVILA LOM NA SLAVI! Janjušu priredila haos, on krenuo da beži iz Zadruge zbog nje: Dovela ga do LUDILA!

Maja Marinković doživela je nervni slom zbog Marka Janjuševića Janjuša, pa je počela da pravi haos, nakon što joj je on rekao da neće spavati više zajedno.

– Pređi ovde u sobu da spavaš, kada se Zerina vrati, onda ćeš doći.

– Neću, ne odgovara mi!

– Maja je potom otrčala u sobu i počela ponovo da ga maltretira sa posteljinom, i nakon što je njen otac Taki poslao pismo koje ju je pogodilo, njoj to ništa nije značilo, ona je nastavila da pravi haos.

– P**ko jedna, zato mi i šalju ovakve poruke, uništavaš me! Kakva si ti g*vno jedno! – urlala je Maja.

– Opet sve isto! Ja sam te uništio, je li? – upitao je Janjuš.

Zadrugari su počeli da urlaju na Maju, jer je ponovo počela da pravi scene, ali njoj to ništa nije bilo bitno, ona je nastavila u svom ritmu i urlala i plakala.

– Namerno se ljubi sa mnom, kada nisu kamere na nama – rekla je Maja kukajući Kristijanu.

– Ja pokušavam da spustim loptu, ali on je kreten! Ti si srce moje, znaš koliko te volim i žao mi je što to prolaziš, tebi treba dasa neki, malo se povuci od njega, povuci se. Slava je! Vidi, ova k*rva sela pored njega – rekao je Kristijan.

Marko Janjušević Janjuš izveo je Maju Marinković iz Bele kuće kako bi popričali, a onda je došlo do još jednog okršaja, zbog čega je on zapretio da će pobeći sa imanja.

– Od mene hoćeš da napraviš ludaču! Problem je jer nisi iskren, od mene praviš ludaču! – urlala je Maja.

– I šta je još problem? – upitao je Janjuš povišenim tonom.

– Ti si rekao da ćeš doći tamo! Ti, kakav si ti manipulator! – odbrusila je Marinkovićeva.

– Majo, ja sada idem odavde! – zaurlao je Janjuš i potrčao napolje, pretivši da će pobeći sa imanja. kurir.rs