Toma će poželjeti da pobjegne preko ograde: Nadežda večeras ulazi u Zadrugu!

Showbizz

Toma će poželjeti da pobjegne preko ograde: Nadežda večeras ulazi u Zadrugu!

Zadruga će biti bogatija za jedno poznato lice, a to sigurno neće odgovarati Tomi Paniću. Naime, kako Telegraf JETSET saznaje, u rijaliti televizije “Pink”večeras ulazi Nadedža Biljić.

Nije poznato koliko će de pjevačica zadržati u “Zadruzi”. Ono što je sigurno jeste da to Tomi nikako neće odgovarati, a vjerovatno će pomisliti i da pobjegne iz kuće u Šimanovcima.

Podsjetimo, Nadežda je više navrata kritikovala Panića zbog njegovog ponašanja u “Pinkovom” rijalitiju. Ipak, Biljićeva je u intervjuu za Telegraf JETSET priznala da ipak voli Tomu, s kojim ima sina Longa.

– Naravno da ga volim i sigurno ću ga voljeti narednih pet godina. Jer, ja imam 30 godina, ja sa tim čovjekom imam dijete i postoje prelijepi trenuci u našoj vezi, o kojima on nikad neće pričati iz svoje sujete, da bi oprao sve ovo što je uradio. Počeo je sada da priča da će se vratiti ženi i djetetu, e pa neće se vratiti ženi i djetetu. Može da se vrati kući kod svoje mame, pošto je ona podržala njegovu novu vezu – rekla je svojevremeno Nadežda. Telegraf.rs