Home Magazin Zanimljivosti TEST ZA TRUDNOĆU MOŽETE DA NAPRAVITE SAMI! Potrebna vam je samo PASTA...

TEST ZA TRUDNOĆU MOŽETE DA NAPRAVITE SAMI! Potrebna vam je samo PASTA ZA ZUBE, evo kako se to RADI!

171
0

TEST ZA TRUDNOĆU MOŽETE DA NAPRAVITE SAMI! Potrebna vam je samo PASTA ZA ZUBE, evo kako se to RADI!

Ako vam se nekada dogodilo da niste stigli da kupite test i proverite da li ste trudne, možete to uraditi uz pomoć paste za zube! Da, dobro ste čuli.

Naime, žene koje su pisale na forumima da možete da proverite da li ste trudne i jeftinijim trikom, kažu da su rezultati provereni. Potrebno je samo da u čistu posudu stavite malo paste za zube, koja mora da bude čisto bela.

Zatim, sve to pomešati sa istom količinom urina. Kada su se i urin i pasta “povezali”, ostavite tako da odstoji 3-5 minuta. Ukoliko se u toj smesi ne pokaže nikakva prmena, to znači da niste trudni. Ali, ako pasta postane penasta sa plavim tragovima, znači da je test pozitivan.

Hormon HCG uzrokuje hemijsku reakciju u kombinaciji sa pastom za zube, ali ako “trudničkog hormona” nema u urinu, tada neće biti ni reakcije ni promene na zubnoj pasti.

Ipak, nemojte da verujete samo ovoj metodi. Najbolje bi bilo kad posumnjate na trudnoću da odete kod ginekologa na pregled, tada ćete sigurno znati pravo stanje. (Espreso.rs/Objektiv.rs)

Previous articleKATASTROFA U JAPANU: Pojavila se sada ova BOLEST!
Next article(VIDEO) MAJA NAPRAVILA LOM NA SLAVI! Janjušu priredila haos, on krenuo da beži iz Zadruge zbog nje: Dovela ga do LUDILA!