Home Magazin Showbizz SLAĐA je sve šokirala izjavom da joj treba 10.000 EURA MJESEČNO, a...

SLAĐA je sve šokirala izjavom da joj treba 10.000 EURA MJESEČNO, a evo koliko je CECA BOGATA: Objavljena tačna cifra njenog bogatstva, da li je OVO MOGUĆE?

130
0

SLAĐA je sve šokirala izjavom da joj treba 10.000 EURA MJESEČNO, a evo koliko je CECA BOGATA: Objavljena tačna cifra njenog bogatstva, da li je OVO MOGUĆE?

Na sajtu “Celebrety net worth” nedavno su objavljeni podaci koji pokazuju koliko su srpski pjevači zaradili novca tokom karijere.

5. Prema podacima koji se mogu naći na sajtu “Celebrity net worth” jugoslovenska pjevačica, glumica i talentovana menadžerka, “teška” je 16 miliona dolara.

4. Kako se navodi na pomenutom sajtu, Šaulić je zaradio 20 miliona dolara, a tokom duge i uspješne karijere, kralj narodne muzike je objavio 30 albuma.

3. Jedna od najpopularnijih pjevačica sa naših prostora, Dragana Mirković, teška je ukupno 30 miliona dolara. Njena slava davno je premašila granice Srbije, a popularna je i u Bugarskoj i Rumuniji. Dragana je vlasnica satelitske televizije DM SAT.

2. Bogatstvo pjevačice Jelene Karleuše koja je udata za fudbalera Duška Tošića vrijedi 40 miliona dolara.

1. Prema podacima koji su objavljeni na sajtu “Celebrity net wort”, najveća srpska zikvezda Ceca Ražnatović “teška” je nevjerovatnih 80 miliona dolara. Inače, na sajtu se navodi da Cecina popularnost ne prestaje da raste od momenta kada se pojavila na sceni 1988. godine, a do sada je objavila 15 studijskih albuma. novi.ba/alo

Previous articleKLJUČEVI AUTOMOBILA imaju jednu caku za koju NIKO NE ZNA: Evo šta će se desiti kada DVA PUTA STISNETE DUGME ZA OTKLJUČAVANJE…
Next articleOvo je jedan od najčešćih simptoma korone, ima veze sa očima, osjeti ga čak 81% ljudi!