LEPA LUKIĆ U EMISIJI OTKRILA KOME ĆE OSTAVITI SVOJU IMOVINU: A onda oplela po pevačima koji ne umeju da štede PARE!

Showbizz

LEPA LUKIĆ U EMISIJI OTKRILA KOME ĆE OSTAVITI SVOJU IMOVINU: A onda oplela po pevačima koji ne umeju da štede PARE!

Lepa Lukić bila je gost kod Sanje Marinković, a tom prilikom je istakla da nju publika voli i da traje 50 godina na sceni, a onda je istakla kome će ostaviti svoju imovinu.

Sanja je na početku istakla kako se komentarisalo u poslednje vreme, da su pevači jadni, nemaju gd da pevaju, jer im je onemogućeno zbog pandemije korona virusa, a Lepa je odmah poručila:

“Pevači govore, sve mi zauzeto, zaradili su pare što ne čuvaju. Sve daju na šminku, duvanje i grudi, posle se žale da nemaju šta da jedu. Sada treba dosta para zaraditi, svi se hvale da su dosta zaradili, pa valja nešto i da se sačuva, rekla je Lepa pa dodala kome će ostaviti imovinu.

“Imam ja kome da ostavim imovinu, imam i mačku i njoj ću nešto da ostavim. Ja imam svoje bratance i njima ću da ostavim imovinu, a mačku ću dati jedan ćošak.”

Lepa je onda istakla da nju publika ne prezire i da je vole jer je prizemna.

“Od mene niko od publike ne prezire, ja znam da sam voljena u narodu. J sam na sceni 50 godina, pola veka pevam. Najvažnije je trajati, i dan danas me publika voli, sigurna sam da se nisam održala samo sa pesmom, ja sam svesna da pevam lepo, ali publika voli da pevač bude prizemniji. Ja sam takva, takva sam rođena”, rekla je Lepa u emisiji “Mgazin In”. Kurir.rs/M.M.