HOROR: BIVŠOJ SUPRUZI U KAFIĆU ZABIO NOŽ U VRAT, ODVEZENA U BOLNICU!

Region

HOROR: BIVŠOJ SUPRUZI U KAFIĆU ZABIO NOŽ U VRAT, ODVEZENA U BOLNICU!

Prnjavorčanin Staniša G. (50) uhapšen je zbog sumnje da je u lokalnoj kafani nožem nasrnuo na bivšu suprugu D. G. te je dva puta ubo u vrat, potvrđeno je Glasu Srpske. Prema riječima sagovornika “Glasa Srpske”, njih dvoje su u četvrtak oko 15.30 sati ušli u kafanu i sjeli za sto.

-Sjedili su i tiho pričali. U jednom trenutku muškarac je skočio sa stolice, izvukao nož iz jakne i počeo da udara ženu koja je pala na koljena – ispričao je očevidac.

Prema njegovim riječima, za susjednim stolom su sjedili bivši komandir Policijske stanice u Prnjavoru Živko Milijaš sa prijateljem Nedom Božunovićem. Njih dvojica su, prema njegovim riječima, odmah potrčala i uhvatila razjarenog nasilnika.

-Milijaš, koji je inače i džudista, uhvatio ga je za ruku i vidio da napadač izvlači nož iz ženinih leđa. Krvi je bilo svuda. Nesrećna žena je pala, a mi smo mislili da je mrtva – nastavio je priču mještanin, koji se u trenutku napada našao u lokalu, dodajući da je prizor bio stravičan.

Milijaš i i Božunović su pokušavali da izbiju Staniši G. nož iz ruke, a u tom trenutku žena se podigla i pobjegla iz kafane. Policija je ubrzo stigla i uhapsila nasilnika, koji je, Glas Srpske nezvanično saznaje, bio pijan.

Prema njihovim saznanjima, na snimku nadzorne kamere koja se nalazi u lokalu vidjelo se da je nasilnik namjeravao da ženi prereže vrat nožem dugim oko 40 centimetara, u čemu ga je, na sreću, omela jakna koju je imao na sebi. Ranjena žena je navodno uspjela da stigne do Doma zdravlja u Prnjavoru, odakle je nakon ukazane prve pomoći hitno prebačena u Univerzitetski klinički centar RS u Banja Luku.

U Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci kazali su, navodeći inicijale, da je pacijentkinja primljena u četvrtak oko 19 časova u Kliniku za torokalnu hirurgiju.

-Prema riječima načelnika ove Klinike dr Marka Kantara, pacijentkinja je zadobila dvije ubodne rane u predjelu vrata. Ona je primarno hirurški zbrinuta i za sada stabilnog zdravstvenog stanja – navedeno je u saopštenju UKC-a RS. hayat.ba