Home Magazin Showbizz ĐANI I SLAĐA TROŠE 10.000 EURA MJESEČNO, A NJIHOVI SINOVI ŽIVE KAO...

ĐANI I SLAĐA TROŠE 10.000 EURA MJESEČNO, A NJIHOVI SINOVI ŽIVE KAO PODSTANARI: Pjevač živi kao car, a pogledajte šta je sa djecom!

155
0

ĐANI I SLAĐA TROŠE 10.000 EURA MJESEČNO, A NJIHOVI SINOVI ŽIVE KAO PODSTANARI: Pjevač živi kao car, a pogledajte šta je sa djecom!

Oni su i dalje podstanari. ali zbog jedne stvari stalno dolaze kući! Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa imaju troje dece i, kako sami priznaju, svu ušteđevinu su potrošili na to ne bi li im obezbedili što blistaviju budućnost.

Miloš i Marko će imati svoje stanove, koji su sada u izgradnji, a do tada žive odvojeno od roditelja.

“Plaćamo im kiriju, ali će sami da se izdržavaju kada se zaposle. I kćerki Sofiji smo kupili stan. Ona ima moderna shvatanja, nadam se da ćemo jednog dana i nju da spremamo za udaju jer sada nije za to. Ipak, mora da ima svoj krov nad glavom”, rekao je Đani, pa nastavio:

“Sinovi i ćerka ne žive sa nama, ali su non-stop u kući. Dolaze na doručak, ručak i večeru i uvek traže džeparac. Volim što je tako jer mogu često da ih viđam, a dobro je što ne žive daleko od nas. Najbitnije mi je što stasavaju u skromne ljude. Ne rasipaju se novcem i znaju da cene svaki dinar. Tako smo ih vaspitali”, nadovezala se na priču Slađa.

A Đani je dodao:

“Sinovi mi se školuju, ali mi nije bitno čime će sutra da se bave. Ne bi mi smetalo da budu konobari, samo je važno da steknu radne navike”, zaključio je pevač priču. novi.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Djani (@djanimusic)

 

Previous articleHIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:Dodik Lavrovu poklonio ukradenu ikonu, A EVO ŠTA JE SPREMIO VUČIĆU!
Next articleSPAVATE LI OTVORENIH USTA? Naučnici otkrili zašto je to OPASNO, OBRATITE PAŽNJU!