Home Region Čuvena doktorka Vera Rajić preminula od posljedica koronavirusa!

Čuvena doktorka Vera Rajić preminula od posljedica koronavirusa!

115
0

Čuvena doktorka Vera Rajić preminula od posljedica koronavirusa!

Doktorica Vera Rajić (77), jedan od najpoznatijih pedijatara u Šapcu preminula je danas u šabačkoj bolnici zbog komplikacija usljed infekcije korona virusom.

Poznata doktorka je čitav radni vijek posvetila najmlađima. U bolnici u Šapcu je kao specijalista pedijatrije liječila generacije djece, a nakon penzionisanja je nastavila da radi u privatnoj praksi.

– Najveća je sreća pružiti pomoć kada je potrebna. U duši osjećate spokoj i sreću. Volim da liječim i pomažem bolesnima, posebno djeci, božjim anđelima – stoji na njenom Fejsbuk profilu, koji je nakon objavljivanja tužne vijesti preplavljen objavama saučešća i podrške njenoj porodici i porukama zahvalnosti brojnih ljudi kojima je tokom radnog vijeka pomagala, prenosi ATV.

Dr Vera Rajić je bila član Rotari kluba u Šapcu, gdje je u jednom periodu obavlja dužnost predsjednika. Još od perioda studija na Medicinskom fakultetu do danas bila je i veliki humanista, aktivno se angažujući u radu Crvenog krsta. Posljednjih 15 godina na šabačkoj televiziji “As” pripremala je i vodila emisiju “Vaš lekar”. novi.ba

Previous article5 SIMPTOMA RAKA BUBREGA, VAŽNO JE DA IH PREPOZNATE NA VRIJEME: Ukoliko ovo primijetite hitno kod doktora!
Next articleNADEŽDA I TOMA PRVI PUT OČI U OČI, EVO ŠTA MU JE ODMAH REKLA: “Nadam se da će ti …”