(VIDEO) SLAVLJE U KUĆI VIKI MILJKOVIĆ, SLAVI 46. ROĐENDAN: A Taške joj priredio VELIKO IZNENAĐENJE, PJEVAČICA ODMAH SNIMILA!

Showbizz

(VIDEO) SLAVLJE U KUĆI VIKI MILJKOVIĆ, SLAVI 46. ROĐENDAN: A Taške joj priredio VELIKO IZNENAĐENJE, PJEVAČICA ODMAH SNIMILA!

Pjevačica Violeta Viki MIljković danas proslavlja svoj 46. rođendan, ali u krugu najbližih, a suprug Dragan Tašković Taške čestitao joj je na originalan način. Naime, Viki je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila atmosferu iz svog doma, te se pohvalila da joj je muž čestitao uz harmoniku.

“Evo kako moj muž čestita meni rođendan, a moj brat ga podržava! Mislim da ovakvu čestitku još nisam imala”, rekla je Viki na snimku, a potom napisala:

“Nešto sam ih naljutila pa su želeli da mi se osvete. Kaže: “E, sad ću da ti čestitam rođendan”.

Inače, Viki i Taške u braku su više od 25 godina, a jednom prilikom je otkrila da su se njeni roditelji protivili njihovoj vezi.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije željela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo – bila je tada iskrena Miljkovićka. Novi.ba/Kurir.rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)