Home Region UŽASAN ZLOČIN ŠOKIRAO NJEMAČKU: Brutalno presudio suprugi, ćerci i sebi!

UŽASAN ZLOČIN ŠOKIRAO NJEMAČKU: Brutalno presudio suprugi, ćerci i sebi!

157
0

UŽASAN ZLOČIN ŠOKIRAO NJEMAČKU: Brutalno presudio suprugi, ćerci i sebi!

Vlasti procenjuju da je 51-godišnjak prvo ubio suprugu, zatim 17-godišnju ćerku, a zatim se obesio

U Iselburgu, u Nemačkoj, danas se dogodila tragedija kada je kosovski Albanac ubio suprugu i ćerku, a zatim i sebe, prenosi Koha.

– Prema prvim izveštajima, 51-godišnjak je želeo da ubije suprugu i dvoje dece. Pre incidenta je o tome obavestio svog poznanika, koji je potom pozvao policiju. U stanu su predstavnici zakona pronašli mrtvo telo njegove 46-godišnje supruge i 17-godišnje ćerke. Druga devojčica, od 14 godina, izvukla se nepovređena – rekao je medijima glavni tužilac u tom gradu Martin Bokenhart.

Vlasti procenjuju da je 51-godišnjak prvo ubio suprugu, zatim 17-godišnju ćerku, a zatim se obesio, naveo je nemački “Bild”, a prenos Kosovo onlajn.

Četrnaestogodišnja devojčica dala je prve informacije o zločinu. Sumnja se da je motiv za ubistvo i samoubistvo spor zbog razvoda braka.

– Četrnaestogodišnjakinja je u stabilnom stanju i ispituje je policija. Kada je policija stigla, devojčica je bila u sobi koja je bila zaključana spolja – rekao je Bokenhart. srbijadanas.com

Previous article(VIDEO) Blizu 1.100 automobila zaglavljeno na putu nakon snježne oluje: POGLEDAJTE NEVJEROVATNE PRIZORE IZ JAPANA!
Next articleHOROR U NEMAČKOJ! Mrtvačnica u OVOM GRADU puna, evo gde drže PREMINULE OD KORONE!