Milijana bez dlake na jeziku: Sa četvoricom sam u isto vrijeme, a od Milojka sam odustala zbog ovoga!

Showbizz

Milijana bez dlake na jeziku: Sa četvoricom sam u isto vrijeme, a od Milojka sam odustala zbog ovoga!

MIlijana Bogdanović našla se u emisiji njenog cimera Marka Perovića pa je tom prilikom priznala da je odustala od sadašnjeg dečka Miloša.

“Uvijek imam rezervni plan u životu. Nekada se desi da i propadnu usljed raznih spletova okolnosti. Sve je to normalno”, govori ona i dodaje:

“Ja sam naučila da se ne nerviram zbog stvari koje ne mogu da promijenim. Oko Milojka se nisam ni trudila da promijenim, jer nisam željela ništa da nastavljam sa njim dalje.”

“Iako svi misle da sam ja jedina kriva za prekid našeg braka, ali mnogi ne znaju da je Milojko jedva čekao da se to desi. On je više puta vršio pritisak na mene da podnesem papire za razvod braka, ali kao što sam i rekla ja za sve u životu imam rezervni plan. Sačekala sam da vidim šta će se desiti sa mnom, a onda sam upoznala svog sadašnjeg dečka i kada sam sebe obezbijedila, postupila sam baš onako kako je Milojko i htio.”, rekla je Milijana.

“Moji planovi sa Milošem su nepredvidivi, jer iskreno mislim da će to sve propasti čim budem izašla napolje. Ali ja za sebe ne brinem jer ja stvarno imam 4 dečka, i jedan će me sigurno voljeti baš ovakvu kakva jesam”, rekla je Milijana. Alo.rs