Home Magazin Showbizz KĆERKA SAŠE POPOVIĆA BEZ ŠMINKE PROŠETALA GRADOM: Ovo je prelijepa ALEKSANDRA koju...

KĆERKA SAŠE POPOVIĆA BEZ ŠMINKE PROŠETALA GRADOM: Ovo je prelijepa ALEKSANDRA koju Saša krije od medija, A TEK DA VIDITE STAJLING (FOTO)

102
0

KĆERKA SAŠE POPOVIĆA BEZ ŠMINKE PROŠETALA GRADOM: Ovo je prelijepa ALEKSANDRA koju Saša krije od medija, A TEK DA VIDITE STAJLING (FOTO)

Saša Popović je više od dvije decenije u braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović sa kojom ima ćerku Aleksandru! Dio njihove porodice je i sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel, kojeg Saša gleda kao svog sina.

Sašina i Suzanina djeca poznata su po tome da su vrlo prizemna i skromna, kao i da ne vole pažnju medija. Iz tog razloga nasljednicu direktora “Grand” produkcije i poznate folkerke skoro nikad ne viđamo u medijima.

Pravi presedan dogodio se ove godine kada je ekipa “Paparaco lova” uspjela da snimi Jovanovićevu kako sa ćerkom završava neke obaveze po gradu. Tom prilikom su obe bile bez šminke i ni po čemu s enisu isticale od drugih ljudi.

Aleksandra danas ima 20 godina i za sada je posvećena samo studiranju.

– Nju ne zanima da radi u “Grandu”. U drugim je vodama, a sin je tonac u “Grandu”. Kad završi studije, vidjećemo – izjavio je za “Blic” Saša Popović na pitanje o nasljednici.

Da je zaista skromna i da je ne zanima slava govori to da Aleksandra nije pravila feštu za javnost od svog 18. rođendana.

– Skromno, intimno, u krugu porodice… Ćerka nam je rekla: “Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim”. Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svijetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa… Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu djecu, takav je i sin, a takva je i ona – ispričala je Suzana Jovanović kada su je pitali za proslavu kćerkinog punoletstva. (Pulsonline.rs)

Previous articleVuk viđen na lokaciji gdje nije bio 60 godina, lovci pozvani da ga ne ubiju!
Next articleUkrajinska doktorica upozorava: Ovdje svi griješe kad obaraju temperaturu, OVO NE RADITE!