KĆERKA SAŠE POPOVIĆA BEZ ŠMINKE PROŠETALA GRADOM: Ovo je prelijepa ALEKSANDRA koju Saša krije od medija, A TEK DA VIDITE STAJLING (FOTO)

Showbizz

KĆERKA SAŠE POPOVIĆA BEZ ŠMINKE PROŠETALA GRADOM: Ovo je prelijepa ALEKSANDRA koju Saša krije od medija, A TEK DA VIDITE STAJLING (FOTO)

Saša Popović je više od dvije decenije u braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović sa kojom ima ćerku Aleksandru! Dio njihove porodice je i sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel, kojeg Saša gleda kao svog sina.

Sašina i Suzanina djeca poznata su po tome da su vrlo prizemna i skromna, kao i da ne vole pažnju medija. Iz tog razloga nasljednicu direktora “Grand” produkcije i poznate folkerke skoro nikad ne viđamo u medijima.

Pravi presedan dogodio se ove godine kada je ekipa “Paparaco lova” uspjela da snimi Jovanovićevu kako sa ćerkom završava neke obaveze po gradu. Tom prilikom su obe bile bez šminke i ni po čemu s enisu isticale od drugih ljudi.

Aleksandra danas ima 20 godina i za sada je posvećena samo studiranju.

– Nju ne zanima da radi u “Grandu”. U drugim je vodama, a sin je tonac u “Grandu”. Kad završi studije, vidjećemo – izjavio je za “Blic” Saša Popović na pitanje o nasljednici.

Da je zaista skromna i da je ne zanima slava govori to da Aleksandra nije pravila feštu za javnost od svog 18. rođendana.

– Skromno, intimno, u krugu porodice… Ćerka nam je rekla: “Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim”. Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svijetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa… Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu djecu, takav je i sin, a takva je i ona – ispričala je Suzana Jovanović kada su je pitali za proslavu kćerkinog punoletstva. (Pulsonline.rs)