EVO ZAŠTO JE DEČKO PRETUKAO “ŽENU OD SULTANA”: Otkrivena istina koju su POKUŠALI SAKRITI! Evo šta joj je radio!

Showbizz

EVO ZAŠTO JE DEČKO PRETUKAO “ŽENU OD SULTANA”: Otkrivena istina koju su POKUŠALI SAKRITI! Evo šta joj je radio!

Tijana Milentijević krila je svoju vezu sa M. K, koji je inače bubnjar, kojeg je u četvrtak prijavila policiji za navodno fizičko zlostavljanje i nasilje.

– Tijana se nedavno uselila u novi stan na Voždovcu, a dečko je redovno odlazio tamo da je posećuje. Međutim, prije dvije večeri je izbila žestoka svađa koja je eskalirala u pravi skandal. Bio je ljubomoran zbog njenog poslovnog puta – otkriva izvor blizak pjevačici.

Takođe, Milentijevićeva je, nakon što se saznalo kakvo je nasilje pretrpila, istakla da joj je izuzetno loše i da ne želi da komentariše navedenu situaciju.

“Molim vas teško mi je, ne mogu sada da pričam o tome”, rekla je, a kada upitana da li može da odgovori da li je zaista bila pretučena, napravila je pauzu, a zatim odgovorila.

“Molim vas, ipak ne želim da pričam o tome, nisam u stanju”, odgovorila je Tijana, a plakala je u toku cijelog razgovora.

Podsjetimo, svaša se dogodila u jutarnjim časovim kada je M.K., kako je ona tvrdila u policiji, nasrnuo na pjevačicu.

– Tijana Milentijević prijavila je policiji da ju je dečko, sa kojim je bila u vezi, pretuka u njenom stanu na Voždovcu. Na mjesto gdje se to desilo policija je došla na njenu prijavu u stan. Tijana je izjavila da je njen momak prepodne u vidno alkoholisanom stanju udario šakom u lice i polio je hladnim tušem. Nije imala vidljivih povreda, ali je otišla u Urgentni centar – rekao je izvor iz policije. Novi.ba/Kurir.rs