Home Region Bh. državljanin zaražen koronavirusom pokušao ući u BiH…

Bh. državljanin zaražen koronavirusom pokušao ući u BiH…

65
0

Bh. državljanin zaražen koronavirusom pokušao ući u BiH…

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška u četvrtak je zaustavljen 27-godišnjak koji je imao pozitivan nalaz na koronavirus i određenu mjeru liječenja kod kuće, a u automobilu je bio sa crnogorskim državljanima pa su svi zajedno do isteka mjera vraćeni u Hrvatsku. Prekršitelj mjere izolacije na granični prijelaz stigao je u četvrtak oko 20,50 sati u automobilu crnogorskih registarskih oznaka.

Muškarac je državljanin Bosne i Hercegovine, imao je prijavljeno boravište u Hrvatskoj i izrečena mu je mjera liječenja u kući od covida od 11. do 18. prosinca, koje se nije pridržavao, kažu u policiji. Dodaju da su u vozilu s njim bili i državljani Crne Gore kojima je epidemiolog nakon toga odredio mjeru samoizolacije.

“Svi su vraćeni na istu adresu u Hrvatskoj do isteka propisanih mjera”, potvrdila je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Kazala je da policija nastavlja kriminalističko istraživanje i podnošenje kaznene prijave protiv državljanina BiH zbog kaznenog djela širenja i prenošenja zaraznih bolesti. novi.ba

Previous article(VIDEO) SLAVLJE U KUĆI VIKI MILJKOVIĆ, SLAVI 46. ROĐENDAN: A Taške joj priredio VELIKO IZNENAĐENJE, PJEVAČICA ODMAH SNIMILA!
Next articlePROŠLO JE 3 DANA OD SAHRANE, A SAD JE ISPLIVALA 1 ŽELJA OCA DARKA LAZIĆA: Nije stigao da je ispuni, tiče se i Marine!