Home Magazin Showbizz ZA NJU NEMA KRIZE! DOK ESTRADA KUKA, JANA UŽIVA U LUKSUZU! Sunča...

ZA NJU NEMA KRIZE! DOK ESTRADA KUKA, JANA UŽIVA U LUKSUZU! Sunča se u Dubaiju, a sad pokazala i figuru nakon što je SMRŠALA 20 KG!

171
0

ZA NJU NEMA KRIZE! DOK ESTRADA KUKA, JANA UŽIVA U LUKSUZU! Sunča se u Dubaiju, a sad pokazala i figuru nakon što je SMRŠALA 20 KG!

Pevačica Dragana Jana Todorović trenutno boravi u Dubaiju, odakle se redovno oglašava na svom Instagramu. Naime, Jana uživa u sunčanim danima, a sada je pokazala i kako izgleda u kupaćem kostimu nakon što je smršala 20 kilograma.

Ona je pozirala u izazovnom kupaćem, dok je svuda oko nje luksuz. I dok se njene kolege žale na finansije s obzirom da mesecima ne nastupaju, za Janu očigledno da nema krize.

“Mačka moja”, “Lutko prezgodna”, “Super izgledaš”, “Najlepša žena na estradi”, glasili su neki od komplimenata koji su se nizali u komentarima.

“Kada sam shvatila da sam se ugojila čak 20 kilograma, rekla sam sebi, dosta je, nema više! Rešila sam da povedem računa i pozvala nutricionistkinju, uz čiju pomoć sam prešla na zdrav režim ishrane. Mislila sam ranije da ne bih mogla da izdržim da jedem samo takve stvari, ali čovek se navikne i sada mi prija,” rekla je ona nedavno o svom izgledu. Kurir.rs/I.B.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dragana Todorovic (@janavip2011)

 

Previous articleOVIH 11 STVARI UNIŠTAVAJU VAŠ IMUNITET: Mnogi ih svakodnevno RADE, a ni ne znaju koliko su LOŠE!
Next article(VIDEO) Usred decembra naišao na poskoka i snimao ga, zmija ga pokušala ujesti!