Home Region DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SE DANAS OPROSTIO OD KOLEGA U SKUPŠTINI: Održao oproštajni govor,...

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SE DANAS OPROSTIO OD KOLEGA U SKUPŠTINI: Održao oproštajni govor, “IZGUBILI STE BANJALUKU, izgubit ćete i Republiku Srpsku”

68
0

DRAŠKO STANIVUKOVIĆ SE DANAS OPROSTIO OD KOLEGA U SKUPŠTINI: Održao oproštajni govor, “IZGUBILI STE BANJALUKU, izgubit ćete i Republiku Srpsku”

Draško Stanivuković, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS, oprostio se od zaposlenih u ovoj instituciji lijepim gestom. Kako saznajemo, Stanivuković je stotinak zaposlenih u ovoj insituciji počastio tortama, koje je donio i dao konobarima da ih podijele.

Stanivukoviću je današnja posebna sjednica o budžetu i ekonomskoj politici posljednja u poslaničkim klupama, koje će uskoro zamijeniti kancelarijom u Administrativnoj službi grada Banjaluke, kao gradonačelnik Banjaluke.

Ipak, posljednja sjednica nije prošla onako kako je planirao, s obzirom na to da mu je prilikom utvrđivanja dnevnog reda izrečena opomena zbog procjene predsjedavajućeg da je zloupotrijebio Poslovnik kako bi se na nedozvoljen način pokušao obratiti u parlamentu.

Uprkos tome, nekoliko zaposlenih u NS RS Stanivukoviću je zahvalilo na današnjem oproštajnom gestu i istaklo da, iako se nekima njegov stil i nastup na sjednicama nije sviđao, s njim skupštinska zasjedanja nikad nisu bila dosadna.

Evo šta je danas rekao na sjednici: novi.ba

 

Previous articleTRIK ZBOG KOJEG SUDOPERA BLISTA KAO NOVA, nestaju sve mrlje: Pomiješajte samo ova 2 sastojka I GLEDAJTE ČUDO!
Next articleKADA OVO PROČITATE, SPAVAĆETE VEČERAS S POSOLJENIM LIMUNOM: Stavite ga pored GLAVE, a ujutru očekujte OVO!