Home Magazin Showbizz CELI BRESTAČ TUGUJE ZA OCEM DARKA LAZIĆA: A komšije otkrivaju zašto su...

CELI BRESTAČ TUGUJE ZA OCEM DARKA LAZIĆA: A komšije otkrivaju zašto su im počele da se događaju JEZIVE NESREĆE…

102
0

CELI BRESTAČ TUGUJE ZA OCEM DARKA LAZIĆA: A komšije otkrivaju zašto su im počele da se događaju JEZIVE NESREĆE…

Meštanin Brestača Dejan kaže da je kuća njegovih komšija sagrađena na groblju i da im se zbog toga stalno dešavaju velike tragedije.

Folker je pre nekoliko godina pored porodične kuće sazidao novu i od tada nema mira. Prvo se Darko razveo od pevačice Ane Sević. Zatim je 2018. godine u saobraćajnoj nezgodi poginuo njegov brat od strica Dejan, nakon čega je i sam pevač jedva izvukao živu glavu kada je pijan sleteo kolima sa puta.

Smrt Darkovog oca, koji je u nedelju preminuo posle operacije želuca, poslednja je i nizu nesreća koje su zadesile ovu porodicu.

– Porodicu stalno prate neke tragedije. Nemaju sreće, a sve zbog zemljišta na kom je Darko napravio svoj novi dom – kaže pevačev komšija Dejan.

On objašnjava da su Lazići lepo živeli sve dok Darko nije napravio tu kuću. On veruje da im se loše stvari dešavaju jer spavaju na leševima.

– Oni ni sami ne znaju koliko su se napatili poslednjih godina. Ljudi u selu pričaju da je to sve zbog te proklete kuće koju je sagradio. Kažu da na tom imanju ima mrtvih koji su tu sahranjeni pre više od 200 godina – otkriva naš sagovornik.Lazićev komšija kaže da pevač ne veruje u te priče, iako je i sam čuo za njih.

– Darko je čuo da je na tom mestu bilo groblje, ali ne veruje u to. Kada je odlučio da tu podigne kuću, svi su pokušavali da ga odgovore od te ideje, ali bezuspešno. Možda će sada, posle ove tragedije sa Milanom da poveruje i da se odseli. Pa nije ovo prva loša stvar koja im se dogodila. Pre dve godine je izgubio brata od strica. On je poginuo u saobraćajki, a sahranjen je odmah iznad Darkovog tate Milana.

Komšija Dejan kaže da Lazići nisu zaslužili toliku patnju.- Stalno im se dešavaju neke loše stvari, a oni su baš divni ljudi. Svima bi pomogli! Ali sada pre svega sami moraju da pomognu i sklone se sa tog prokletog imanja i iz te proklete kuće. kurir.rs/informer

Previous articleŠTA SU TO OBLAK JAJA? Instragram je POLUDEO za ovim RECEPTOM, svi ih sada PRAVE! Da li ste već PROBALI?
Next articleŽENA JE DALA NAJBOLJI SAVJET KAKO UZGAJATI ORHIDEJE: Ovako će vam cvjetati nekoliko puta godišnje, OTKRIVENA TAJNA!