CELI BRESTAČ TUGUJE ZA OCEM DARKA LAZIĆA: A komšije otkrivaju zašto su im počele da se događaju JEZIVE NESREĆE…

Showbizz

CELI BRESTAČ TUGUJE ZA OCEM DARKA LAZIĆA: A komšije otkrivaju zašto su im počele da se događaju JEZIVE NESREĆE…

Meštanin Brestača Dejan kaže da je kuća njegovih komšija sagrađena na groblju i da im se zbog toga stalno dešavaju velike tragedije.

Folker je pre nekoliko godina pored porodične kuće sazidao novu i od tada nema mira. Prvo se Darko razveo od pevačice Ane Sević. Zatim je 2018. godine u saobraćajnoj nezgodi poginuo njegov brat od strica Dejan, nakon čega je i sam pevač jedva izvukao živu glavu kada je pijan sleteo kolima sa puta.

Smrt Darkovog oca, koji je u nedelju preminuo posle operacije želuca, poslednja je i nizu nesreća koje su zadesile ovu porodicu.

– Porodicu stalno prate neke tragedije. Nemaju sreće, a sve zbog zemljišta na kom je Darko napravio svoj novi dom – kaže pevačev komšija Dejan.

On objašnjava da su Lazići lepo živeli sve dok Darko nije napravio tu kuću. On veruje da im se loše stvari dešavaju jer spavaju na leševima.

– Oni ni sami ne znaju koliko su se napatili poslednjih godina. Ljudi u selu pričaju da je to sve zbog te proklete kuće koju je sagradio. Kažu da na tom imanju ima mrtvih koji su tu sahranjeni pre više od 200 godina – otkriva naš sagovornik.Lazićev komšija kaže da pevač ne veruje u te priče, iako je i sam čuo za njih.

– Darko je čuo da je na tom mestu bilo groblje, ali ne veruje u to. Kada je odlučio da tu podigne kuću, svi su pokušavali da ga odgovore od te ideje, ali bezuspešno. Možda će sada, posle ove tragedije sa Milanom da poveruje i da se odseli. Pa nije ovo prva loša stvar koja im se dogodila. Pre dve godine je izgubio brata od strica. On je poginuo u saobraćajki, a sahranjen je odmah iznad Darkovog tate Milana.

Komšija Dejan kaže da Lazići nisu zaslužili toliku patnju.- Stalno im se dešavaju neke loše stvari, a oni su baš divni ljudi. Svima bi pomogli! Ali sada pre svega sami moraju da pomognu i sklone se sa tog prokletog imanja i iz te proklete kuće. kurir.rs/informer