Nevjerojatna priča o ženi koja se morala odreći svoje noge da bi rodila kćer!

Region

Nevjerojatna priča o ženi koja se morala odreći svoje noge da bi rodila kćer!

Caitlin Conner (29) iz Teksasa doživjela je tešku prometnu nesreću dok se vozila motorom, a tek je u bolnici saznala da je četiri tjedna trudna. Trebala se podvrgnuti nizu operacija kako ne bi izgubila nogu, a samim tim bi njeno nerođeno dijete došlo u opasnost.

Morala je birati između amputacije noge i prekida trudnoće, pa je odlučila zadržati dijete.

“Bila je lijepa večer pa smo se ja i moj partner odlučili provozati motorom do kuće njegovih roditelja. Mlada žena je dolazila iz suprotnog smjera, a nije nas vidjela jer je pisala poruke na telefonu dok je vozila. Vidjeli smo da će se sudariti s nama. Preletjela sam preko motora, kotrljala sam se i onda sam se zaustavila. Sijela sam i pogledala nogu, a lijevi zglob mi je bio okrenut prema unutra”, rekla je Caitlin.

Imala je šest operacija kako bi joj izvadili kost i popunili rupu u zglobu. Nakon dva tjedna je odlučila da nema smisla spašavati nogu. Primala je najmanju dozu anestezije i male doze antibiotika zbog trudnoće, a znala je da je donijela pravu odluku.

“Čim sam saznala da sam trudna sve se promijenilo. Beba je bila u prvom planu. Noga me ne definira kao osobu, ali dijete će obilježiti moj život”, dodala je Caitlin.

Za vrijeme trudnoće, Caitlin je ponovo učila hodati, a na nozi ima protezu. Učinila je sve što je mogla kako bi se normalno igrala i trčala za svojom kćerkom. Otkrila je i da uživa u mnogim sportovima kao što su trčanje, plivanje, skijanje, boks i biciklizam, a pored toga je vježbala kako bi ojačala mišiće. magazin.ba