Home Region IŠAO JE KAO ZOMBI, NIJE JEO NI SPAVAO: ISPOVIJEST OCA ČIJI JE...

IŠAO JE KAO ZOMBI, NIJE JEO NI SPAVAO: ISPOVIJEST OCA ČIJI JE SIN UBIO ŽENU PA SEBE!

162
0

IŠAO JE KAO ZOMBI, NIJE JEO NI SPAVAO: ISPOVIJEST OCA ČIJI JE SIN UBIO ŽENU PA SEBE!

Saša Prokić (51) iz Gornje Peščanice kod Aleksinca, u utorak nešto prije 17,00 sati kod stare autobuske stanice ,,Niš ekspresa”, na ulazu u Aleksinac, sa četiri hica iz pištolja ubio je svoju bivšu suprugu Milenu (44) a potom pucao u sebe i u bolnici podlegao. Drama se odigrala kada je Saša sačekao Milenu dok se vraćala s posla sa namjerom da pokuša još jednom da je privoli da se vrati u selo i žive zajedno.

Međutim kada ga je Milena odbila i pokazala srce koje je navodno dobila od novog prijatelja, Saši se prelila čaša žuči i u bijesu je potegao pištolj. Milena je pokušala da bježi ali je pogođena sa četiri hica pala mrtva na licu mjesta. Odmah potom Saša je pucao u sebe. Teško ranjen prebačen je u bolnicu ali je ubrzo umro.

Komšije su posle prve vijesti o tragediji uznemireno prepričavale dogadjaj i optuživale Milenu, piše Kurir.rs. Kažu da su Prokići bili siromašni, ali da je Saša sa ocem uspio da podigne domaćinstvo i da se srede, a onda je Milena ,,pobjesnila,, i poželjela da se osamostali i bude gospođa.

Milena je do udaje živjela kod oca u selu Kraljevu, nadomak Aleksinca. Posjećivala je svoje ali je poslije razvoda od Saše, 3. septembra , ipak odlazila u selo da obiđe kćerku koja je imala prihičke probleme.

Saša je koristio svaku priliku da pokuša da je ubijedi Milenu da se vrati u selo i nastavi bračnu zajednicu ali je ona odbijala. Pronio se glas da je našla drugog čovjeka u Aleksincu zbog čega je Sašina ljubomora kulminirala i bila okidač za porodičnu tragediju. hayat.ba

Previous article5 RAZLOGA ZAŠTO PUPAK ČUDNO MIRIŠE: Evo savjeta da ga pravilno očistite!
Next articleOBRATITE PAŽNJU! ZNOJENJE NA HLADNOĆI UKAZUJE NA OVE ZDRAVSTVENE PROBLEME!