Home Region ADAM JE UBIO ŽENU, SESTRU I PSA, A RANIO MAJKU I DRUGU...

ADAM JE UBIO ŽENU, SESTRU I PSA, A RANIO MAJKU I DRUGU SESTRU: Lekari kažu da je za ovo kriva KORONA!

165
0

ADAM JE UBIO ŽENU, SESTRU I PSA, A RANIO MAJKU I DRUGU SESTRU: Lekari kažu da je za ovo kriva KORONA!

Nakon što je u martu, u sopstvenoj kuhinji nožem usmrtio ženu, sestru i porodičnog psa, a ranio svoju majku i drugu sestru, Adam Rot (36) iz Viskonsina, SAD, zatvoren je u mentalnu instituciju gde mu je konačnom presudom naređen doživotan boravak tamo. Naime, navodi se da je Rot bio opsednut apokaliptičnim vizijama vezanim za koronavirus, te da je odlučio da svoje voljene spasi ove pošasti.

Zamenik okružnog advokata Ted Šcupakijevic, izjavio je da za svojih 28 godina karijere nije svedočio ovako svirepom zločinu. On takođe smatra da bi, iako se radi o mentalno poremećenoj osobi, njegovo puštanje na bilo kakvu vrstu uslovne slobode bilo “visokorizično za sve nas”.

Ovoj konstataciji pridružio se i lični adovokat Adama Rota, koji govori da su ovakve stvari teško shvatljive zdravim ljudima, kao i da se uzda u instituciju u kojoj je Adam smešten, u smislu šanse za izlečenjem, kako njegovog, tako svih onih pogođenih ovim zločinom.

Adamov otac, Ron Rut, upozorio je na ozbiljnost mentalnih bolesti “voleo bih da svi ljudi mogu da shvate da je mentalna bolest stvarna, a ne izgovor; to je stvarno poput raka ili bolesti srca, dijabetesa, Alcjahmera, hipertenzije ili slomljenih kostiju“.

Sudija Laura Lo je u zaključku izricanja dozivotnog zatvaranja u mentalnu instituciju, poručila da se strah od budućnosti i užasna sećanja ne mogu poništiti, ali da treba verovati u proces izlečenja svake vrste. (Espreso.rs/nypost.com)

Previous articlePOZNATI VIRUSOLOG ŠOKIRAO IZJAVOM, DA LI JE OVO MOGUĆE? Korona je napravljena u LABORATORIJI!?
Next articleOVE DVE STVARI SU SU PRESUDNE U ZAŠTITI OD KORONE: Evo u kojim namirnicama ih ima, uzmite ih i zaštitite se!