Home Magazin Showbizz Zvezda Granda ŠETALA KOZU, pa legla u KOPRIVE da je ne bi...

Zvezda Granda ŠETALA KOZU, pa legla u KOPRIVE da je ne bi videli momci! Oporavljala se dve nedelje…

177
0

Zvezda Granda ŠETALA KOZU, pa legla u KOPRIVE da je ne bi videli momci! Oporavljala se dve nedelje…

Ovaj blam prepričava i dan danas!

Zvezda Granda, Dragica Zlatić, gostovala je u emisiji “Grand magazin” i tom prilikom podelila je jedan blam iz detinjstva koji se i dan danas prepričava. Poznato je da Dragici poslovi domaćinstva nisu strani, više puta je govorila kako se lako snalazi kako u poslovima vezanim za kuću, baštu pa čak i čuvanje stoke.

Kada je bila mala imala je slab imunitet pa je njen otac odlučio da kupe kozu kako bi ona pila sveže kozije mleko. Jednog dana otac joj je rekao da izađe i prošeta kozu, da je puste malo da pase travu pored Morave, i naravno baš tada je grupa dečaka iz njene škole prolazila preko iste livade.

– Ja peti, šesti razred osnovne škole blam te da živiš, a kamoli da te vidi neko sa kozom. Šetam kozu i pogledam, vidim drugare iz škole, i da me ne bi posle zezali ja vidim tamo neke koprive i ulegnem u njih dok oni nisu prošli – bila je iskrena Dragica u emisiji “Grand Magazin”.

Požalila se kako je plihove od kopriva lečila naredne dve nedelje, i kako danas shvata da takve stvari nisu blam.

– Sada bih uzela pet koza i dovela ovde u studio, jer znam da to nije sramota, ali kada si mali te stvari ne razumeš – zaključila je Dragica. srbijadanas.com

 

Previous articleŽENA JE MUŽU REKLA DA STAVI SVOJU STARU MAJKU U STARAČKI DOM! Rekao joj je da hoće, a onda je uradio JEDNU STVAR!
Next articleJETRA ĆE VAM BITI ZAHVALNA: Uz jedan gutljaj ovoga, vaš organ će se preporoditi!