Home Magazin Showbizz NAJPOTRESNIJA SCENA NA SAHRANI DARKOVOG OCA: Pevač pored očevog kovčega plače, baka...

NAJPOTRESNIJA SCENA NA SAHRANI DARKOVOG OCA: Pevač pored očevog kovčega plače, baka Milka jeca: ČEDO MOJE, KO MI TE JE ODVEO!

157
0

NAJPOTRESNIJA SCENA NA SAHRANI DARKOVOG OCA: Pevač pored očevog kovčega plače, baka Milka jeca: ČEDO MOJE, KO MI TE JE ODVEO!

Darku Laziću umro je otac Milan Lazić usled komplikacija nakon operacije smanjena želuca, a danas, 15. decembra biće sahranjen. Darko Lazić je sve vreme utučen, a sve vreme je uz njega verenica Marina Gagić. Ona se ne odvaja od pevača.

Na čelu povorke je Darko Lazić, koji pored kovčega jeca i gleda u jednu tačku. Darkova mama Branka jedva stoji na nogama, a članovi porodice je pridržavaju. Majka Milana Lazića, Darkova baka Milka, naglas doziva sina.

– Čedo moje, ko mi te je odveo – govori Darkova baka, neutešna zbog gubitka naslednika.

Koliko je njegov otac cenjen i poštovan u Brestaču govori i to što svi imaju samo reči hvale za Milana koji je prošle nedelje preminuo nakon komplikacija koje su usledile zbog smanjenja želuca. kurir.rs

Previous articleJETRA ĆE VAM BITI ZAHVALNA: Uz jedan gutljaj ovoga, vaš organ će se preporoditi!
Next articleAna Sević zvala Darka da mu izjavi saučešće: Mjesecima nisu pričali, a ovako je Lazić reagovao na njen poziv u ovim momentima!