EVO KOLIKO JE DANIJEL PLATIO PRIVATNOJ KLINICI ZA POROĐAJ ANE SEVIĆ: Objavljena cijena porođaja! PAPRENO!

Showbizz

EVO KOLIKO JE DANIJEL PLATIO PRIVATNOJ KLINICI ZA POROĐAJ ANE SEVIĆ: Objavljena cijena porođaja! PAPRENO!

Ana Sević je prije četiri dana na svijet donela drugu djevojčicu, a kako bi porođaj protekao u najboljem redu, Ana se odlučila za jednu od najskupljih privatnih klinika u Beogradu, saznaje „Alo!“.

Naime, Sevićeva i njen vjerenik Daniel Nedeljković dobili su zdravu djevojčicu, a za porođaj srećni roditelji iskeširali su čak 4.000 eura. Kako izvor navodi, Ana je odluku doijela bez preteranog razmišljanja, budući da sa tom klinikom ima odlično iskustvo.

– Čim je saznala da je u drugom stanju, Ana je odlučila da trudnoću vodi privatno, kako je to bio slučaj i dok je bila trudna sa Lorenom. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi. Znala je da su cene porođaja na privatnoj klinici paprene, ali joj je prethodno iskustvo na istoj klinici vrijedelo svake pare. Takva odluka bila je jedina opcija koju želi, a u svemu ju je podržao verenik Daniel – priča naš izvor i otkriva da je Sevićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

– Iako na toj privatnoj klinici porođaji koštaju od 2.000 eura pa naviše, Ana se opredijelila za takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji ju je stajao 4.000 eura. Osim što je dobila kraljevski apartman, Ana je dobila i vrhunsku njegu, ali i privatnost. Bilo joj je veoma važno da pijre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je dobila babicu i doktore koji su joj bili na raspolaganju 24 sata – rekao je izvor i otkrio da pevačica i njen verenik jedva čekaju da porodica ponovo bude na okupu.

– Taj trenutak željno iščekuju Anina ćerka Lorena i verenik Daniel. On je presrećan što je konačno postao tata i ne pada mu teško to što svoju naslednicu za sada viđa jedino preko video-poziva – zaključuje izvor za „Alo!“.

Tokom jučerašnjeg dana Daniel je stigao do privatne bolnice u kojoj se Ana porodila, međutim, iako je trebalo da je napusti, to se nije desilo. Nedeljković je stigao sam i nije bio pretjerano raspoložen kada je ugledao novinare i fotoreportere. (ALo.rs)