Home Magazin Showbizz DŽEJEVA BELA ŽENA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE SMRTI: Bukvalno je odumirao mesecima, OVO...

DŽEJEVA BELA ŽENA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE SMRTI: Bukvalno je odumirao mesecima, OVO GA JE UBILO!

162
0

DŽEJEVA BELA ŽENA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE SMRTI: Bukvalno je odumirao mesecima, OVO GA JE UBILO!

Dugogodišnja saradnica i prijateljica pokojnog Džeja Ramadanovskog Andrijana Tomanić, koja je s njim živela, te tako i provela poslednje dane i sate njegovog života, otkriva da je pevač bukvalno odumirao otkako vlada koronavirus, koji ga je na kraju i potpuno ugasio.

– Džej je uvek bio vrtiguz. Voleo je kafiće i izlaske, njega je ova korona udavila. Pola Dorćola i mnogo njegovih bliskih prijatelja bilo je zaraženo virusom. Ćerka Ana i Marija su ga opominjale da čuva zdravlje jer je operisao srce, pa je tek tada počeo da pazi. Posle nije nigde izlazio – priča Andrijana za Skandal, te kaže da je primetila da se pevač tri-četiri dana pred smrt ponašao čudno, ali ništa nije ukazivalo na to da se sprema najgore:

– Kad se prisetim kako je Džej proveo poslednje dane života, sve mi ukazuje na to kao da se od svega opraštao. Nije više imao onu prepoznatljivu energiju. Obično kad leži ili sedi, ide neka muzika. On za to vreme hvata melodije, zviždi. Nekako je bio tih. Mnogo je kašljao, pa sam mu donela matični mleč. Pitala sam ga da slučajno nije negde zakačio koronu, ali mi je rekao: “Ma nisam! Možda sam se prehladio.” Nije čak ni pio. Možda jedan ili dva viskija. Kada mu je došla spremačica, kazao joj je da ne usisava. Rekla mu je da mora da pospremi, pa je zbog toga otišao u sobu. Nije voleo zvuk usisivača. Otišla sam do prodavnice, a kada sam se vratila, zatekla sam ga na krevetu kako leži, ali kao da je krenuo da ustane. Noge mu na podu, na ivici kreveta, kao da sedi, a leži -govori Andrijana.

Počnem da ga dozivam, on ništa. Nije se ukrutio, a nije bio ni hladan. Dozivala sam ga, ali nije bilo odgovora. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć i počela da lupam na prva vrata u komšiluku. Kada su došli, reanimirali su ga, davali mu adrenalin, ali nisu uspeli. Srce mu je stalo.

Što se imovine tiče, sve će da naslede njegova deca i unuci jer je on razveden. Na svoje ime ima stan i račun u banci. Nadi je dao kuću, on je gospodin čovek i na sve je mislio, ispričala je Andrijana. (Espreso.rs/Republika)

Previous articleDO KADA MOŽETE DA KORISTITE LEKOVE KOJIMA JE ISTEKAO ROK? Ovo moraju svi da ZNAJU! Ne igrajte se GLAVOM!
Next articleČAROBNA BILJKA: Muškarci koji se bore protiv ćelavosti, sigurno nisu znali za OVO rešenje!