Ana Sević zvala Darka da mu izjavi saučešće: Mjesecima nisu pričali, a ovako je Lazić reagovao na njen poziv u ovim momentima!

Showbizz

Ana Sević zvala Darka da mu izjavi saučešće: Mjesecima nisu pričali, a ovako je Lazić reagovao na njen poziv u ovim momentima!

Bivše supružnike Anu Sević i Darka Lazića je navodno pomirila strašna tragedija, koja je zadesila pjevača. Folker je u nedjelju ostao bez oca Milana, koji je preminuo u šok-sobi bolnice “Sveti Sava” u Beogradu, poslije operacije smanjenja želuca.

Sevićeva je navodno pozvala Darka nakon porođaja i izjavila mu saučešće, što je njihov prvi kontakt poslije žestoke svađe u kojoj ga je tužila za alimentaciju:

“Ana se mnogo potresla kada je u nedjelju saznala da je Darku umro otac, Do posljednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vijest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće”, otkriva izvor.

“Mjesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj kćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i spomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru”, zaključuje izvor.

Podsjetimo, Milan Lazić, otac folk pjevača Darka Lazića, preminuo je u nedjelju 13. decembra, nakon što mu se 5. decembra iskomplikovala operacija smanjenja želuca na koju je otišao, kako se priča, po sinovljevom savjetu. Zahvaljujući ovom operativnom zahvatu kojem se Darko podvrgao početkom godine, poslije nekoliko godina konačno je smanjio kilažu (za čak više od 40 kilograma) i poboljšao svoje opšte zdravstveno stanje, zbog čega je i ocu savjetovao da se odluči na isti korak, ni ne sluteći da će u bolnici izgubiti život. informer.rs