ŽELEO DA SMRŠA, NA KRAJU IZGUBIO BITKU! Milanu Laziću operacija smanjivanja želuca pošla po zlu: OVO SU DETALJI!

Showbizz

ŽELEO DA SMRŠA, NA KRAJU IZGUBIO BITKU! Milanu Laziću operacija smanjivanja želuca pošla po zlu: OVO SU DETALJI!

Otac Darka Lazića, Milan, uradio je pre izvesnog vremena operaciju želuca kako bi smršao poput sina. Međutim nakon zahvata se sve zakomplikovalo i on je izgubio borbu za život. Odmah nakon toga Darko verenica Marina, oglasila se i potvrdila da je operacije želuca pošla po zlu.

– Šta da vam kažem? Svi smo porodično potreseni, neraspoloženi i utučeni. Strepimo sve vreme. Čekamo da se Darko vrati iz Ciriha i da vidimo šta i kako. U komi je i dalje, stanje nije kako treba. Imao je dobru nameru da smrša kao Darko, jer je vodio bitku sa velikim brojem kilograma, ali eto kako su ga na kraju loše vesti zadesile. To je sve što mogu da kažem – rekla je Marina Gagić nedavno.

Međutim, na sajtu jedne privatne klinike upozoravaju na niz nuspojava usled operacije smanjivanja želuca. Na sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želuca može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

– Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posledično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka – piše na sajtu klinike.

Cena ovog zahvata iznosi od 2.200 do 6.000 evra, u zavisnosti od toga koja se metoda primenjuje. srbijadanas.com

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)