Home Uncategorized Unakazila se žešće! Cijeli region opčinila svojim mandarinama: Šokiraćete se kad vidite...

Unakazila se žešće! Cijeli region opčinila svojim mandarinama: Šokiraćete se kad vidite kako Kristina sad izgleda!

149
0

Unakazila se žešće! Cijeli region opčinila svojim mandarinama: Šokiraćete se kad vidite kako Kristina sad izgleda!

Kristina Penava vlasnica je najpopularnije tezge u Hrvatskoj u 2019. godini! Njene mandarine privlačile su mušterije, naročito muške, kao magnet! Nedugo nakon priloga o “prsatoj prodavačici” postala je Instagram, a odnedavno i rijaliti zvijezda.

Iako je prošle godine tvrdila da neće učestvovati u rijaliti programima, ipak se okušala u jednom. Učestvovala je na Farmi, a dio honorara je potrošila na uvećanje usana!

Kristina, poznatija kao “Kristina Mandarina”, šokirala je pratioce na društvenim mrežama svojim novim licem. Ona je na Instagram storiju objavila fotografiju obučena u krem haljinicu, pognute glave… A u prvom planu su njene iskrivljene usne!

Pratioci nisu nimalo oduševljeni njenim novim izgledom jer, kako kažu, prije uvećanja usana bila je prirodna ljepotica, a sada se sve češće čuju komentari kako se “unakazila plastičnim operacijama” i kako joj to nije bilo potrebno. Republika.rs

Previous articlePorodico Panić, platićete mi za mojih 48 kila i suze mog oca: Nadežda Biljić guši se u suzama zbog Tomine majke!
Next articleCikla dokazano pomaže u liječenju raka: Znanstvenici dali upute kako da je koristite!