Home Magazin Showbizz Porodico Panić, platićete mi za mojih 48 kila i suze mog oca:...

Porodico Panić, platićete mi za mojih 48 kila i suze mog oca: Nadežda Biljić guši se u suzama zbog Tomine majke!

144
0

Porodico Panić, platićete mi za mojih 48 kila i suze mog oca: Nadežda Biljić guši se u suzama zbog Tomine majke!

Nadežda Biljić ostala je u šoku kada je čula šta za nju sve priča porodica Tome Panića, sa kojim je nedavno dobila sina Longa.

Naime, Jasmina, Tomina majka i Tomin brat govorili su o Nadeždi javno, a njihove riječi potresle su i pjevačicu, kao i njenog oca, koji je prema Nadeždinim riječima plakao. Sada je Biljićeva objavila potresnu video kako plače na Instagram i naglasila da se posljednji put oglašava povodom Tomine porodice.

“Jasmina Panić i porodico, oprostiću vam sve, i mojih 48 kila i suze mog oca nikada ne. Platićete mi debelo za suze mog oca. Ovo je poslejdnja objava moja o vama. Kunem se, život ste mi zagorčali i još i lažete, sram vas bilo!”, govorila je uplakana pjevačica, pa potom objavila “stori”.

“Ja sam i te kako dobra majka, non-stop sam sa svojim djetetom, nemojte više da mi pišete nebuloze, moj otac je zaplakao od tuge jer vidi da me neko uništava, a ne može da mi pomogne. Prave od mene ludaka i uživaju u mom bolu, meni moje dijete daje snagu”, dodala je Biljićeva. kurir.rs

Previous articleNOVAC JE PRLJAV, EVO KAKO SE ZAŠTITITI OD BOLESTI!
Next articleUnakazila se žešće! Cijeli region opčinila svojim mandarinama: Šokiraćete se kad vidite kako Kristina sad izgleda!