Home Magazin Showbizz JELKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ DO PLAFONA! Pevačica pokazala deo luksuznog doma,...

JELKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ DO PLAFONA! Pevačica pokazala deo luksuznog doma, a evo kako ga je SAMA UKRASILA za praznike!

51
0

JELKA U DVORCU DRAGANE MIRKOVIĆ DO PLAFONA! Pevačica pokazala deo luksuznog doma, a evo kako ga je SAMA UKRASILA za praznike! 

Pevačica Dragana Mirković veoma se raduje nadolazećim praznicima, a to pokazuje i na svom Instagramu. Naime, Dragana se veoma obratovala prvom snegu u Beču koji je pao pre nekoliko dana, te je tada odmah uslikala snežni pokrivač iz svog dvorišta.

Ona je sada sa pratiocima podelila i kako je ukrasila dom u novogodišnjem duhu, te je oduševila sve. Dragana se pohvalila ogromnom jelkom koju je sama dekorisala crvenim ukrasima i nekoliko Deda mraza, kao i poklonima koji su poređani ispod.

“I ove godine bez dekoratera”, napisala je Mirkovićka.

Inače, u pozadini se može videti i jedan deo njenog luksuznog dvorca Ebenfurta nadomak Beča. Takođe, poznato je da njena vila oduše luksuzom, ali je sve urađeno sa stilom. Ipak, pevačica ne voli često da deli fotografije iz svog doma i pokazuje intimu, ali ovog puta napravila je izuzetak. Kurir.rs/I.B.

 

Previous articleMuškarac u Sarajevu ubio suprugu, koristio nož i čekić…
Next articleSLIKA IZ 1993. NIKAD JE PRIJE NISTE VIDJELI, EVO S KIM CECA STOJI: Sve same bombetine sa estrade…