Home Region GDE JE PUTIN? Šokantni navodi o PREDSEDNIKOVOM TAJNOM SKROVIŠTU!

GDE JE PUTIN? Šokantni navodi o PREDSEDNIKOVOM TAJNOM SKROVIŠTU!

70
0

GDE JE PUTIN? Šokantni navodi o PREDSEDNIKOVOM TAJNOM SKROVIŠTU!

Anonimni izvori bliski ruskoj vlasti, evidencije o letovima predsedničkog aviona, zataškani dokazi iz predsedničkog kabineta Vladimira Putina, samo su neki od indikatora njegovog tajnog skrovišta za vreme pandemije korona virusa. Naime, predsednik isključivo beleži pojavljivanja u medijima, dok od njega nema ni traga u stvarnom svetu od marta 2020.

Kako medijska agencija Proekt navodi da bivši špijun a sadašnji predsednik Rusije Vladimir Putin od početka pandemije boravi u identičnoj kancelariji iz rizorta na obali Crnog mora, Njujork Tajms navodi da Putin poseduje nekoliko identičnih kancelarija na nekoliko lokacija širom Rusije.

Sličnim navodima pridružio se i Aleksej Navalni iz Putinove opozicije, koji iz svoje bolničke postelje izazvane trovanjem nervnim agensom za koje krivi upravo predsednika.

Sa druge strane, politička komentatorka Ekararina Šulman, objašnjava da su ovakvi napadi na predsednika, uključujući njegove bliske ljude kao i porodicu, samo maslo rivaliteta koji se odigrava u ruskoj vladi. Putinov medijski zastupnik, Dimitrij Peskov, navodi ove optužbe kao “informacionu kampanju, manipulisanje informacijama”. (Espreso.rs/Yahoo.com)

Previous articleZNATE LI KOJE BILA VUČIĆEVA PRVA SUPRUGA? Svi je jako dobro znate, ona mu je rodila dvoje djece! PLAVUŠA KOJA GA JE OČARALA!
Next articleSAD JE ZVANIČNO, KORONA JE UBILA DRUGU OPASNU BOLEST: Ovo su baš svi PRIMETILI!