DARKOVA KUMA ANDREANA SE KROZ SUZE OPROSTILA OD MILANA LAZIĆA: Slika koju je objavila će vas rasplakati (FOTO)

Showbizz

DARKOVA KUMA ANDREANA SE KROZ SUZE OPROSTILA OD MILANA LAZIĆA: Slika koju je objavila će vas rasplakati (FOTO)

Otac Darka Lazića, Milan Lazić preminuo je danas usled komplikacija nastalih operacijom smanjenja želuca. Njegovo zdravstveno stanje je danima unazad bilo nepromenjeno i Lazić je bio u komi. Povodom ove tragične vesti oglasila se i kuma Darka Lazića, koja mu je velika podrška i sa plačljivim glasom progovorila o onome što se desilo.

“Jesam, čula sam, Darko mi je javio pre sat vremena. Idemo sada kod njega. Ja nemam reči u ovoj situaciji, mnogo mi je teško”, govorila je Andreana plačljivim glasom.

Andreana je inače u čast preminulog Milana Lazića stavila na Instagram sliku belog goluba. Pre nekoliko dana, Andreana je pokazala i koliko joj je drag njen kum, sa kojim je pozirala ispred jelke.

“Godinama unazad se tradicionalno slikamo ispred jelke. Jelke su se menjale, samo smo mi ostali ona ista deca u srcu. Sledeće godine, kada bude došao decembar, mi ćemo opet stati ispred neke jelke i nadam se da ćemo tada svi pričati o nekim lepim danima, imati lepše uspomene nego ovo godine, imati slobodu i zagrljaje koji su nam uskraćeni sada. Nadam se da ćemo kolektivno stasati u bolje ljude. Volimo vas Darko i ja”, napisala je ona na Instagramu. Kurir.rs/K.Đ/Informer