ARKAN GA DRŽAO U KRILU DOK JE BIO MALI, A NIJE NJEGOV SIN: Bio je najbogatiji klinac 90-ih, ZNATE LI KO JE ON?

Showbizz

ARKAN GA DRŽAO U KRILU DOK JE BIO MALI, A NIJE NJEGOV SIN: Bio je najbogatiji klinac 90-ih, ZNATE LI KO JE ON?

“To je čovjek koji je na mene ostavio ogroman utisak, mene je posebno volio, onako istinski, drugačije od drugih, jer sam imao smjelosti da uradim neke stvari. To je jedan veliki gospodin sa stavom”

Ovako u ekskluzivnoj ispoijvesti govori o Arkanu Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića Mande, Arkanovog najboljeg prijatelja, nesuđenog kuma i čovjeka koji je prije dvadeset godina zajedno sa njim otišao u smrt.

Aleksandar Mandić je u znak sjećanja na svog oca otvorio instagram profil na kojem dijeli dosad neviđene fotografije i priče iz njegovog života. Za svog oca kaže da je bio spreman da mu skine zvijezde sa neba, zbog čega su ga nazivali najbogatijim klincem devedesetih i prepričava kako se desilo da uđe u prodavnicu i celom odeljenju kupi patike Air-max.

– To je bio neki spontani događaj, bili smo u Knez Mihailovoj šetali, ekipa je bila sa mnom, ušli smo u radnju, uzeo sam sebi, mogao sam da priuštim i za ostale, zašto ne bih usrećio i druge kolege – priča Aleksandar i dodaje da ga je nakon smrti oca ulica ubrzo uzela pod svoje.

Kaže da posebno mesto u priči o njegovom ocu zauzima odnos sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji mu je pre svega bio prijatelji i poslovni partner.

Zašto ističe da mu je čast što je poznavao Arkana, šta je vezivalo njegovog oca i Ražnatovića, šta se desilo sa njim nakon njegovog ubistva, kako je bogatstvo nestalo preko noći… Cijelu ekskluzivnu ispovest za emisiju “Viral” pogledajte u videu ispod: kurir.rs