Home Magazin Showbizz OVO JE BILA VELIKA ŽELJA DARKOVOG OCA, JEDNU STVAR NIJE USPIO ISPUNITI:...

OVO JE BILA VELIKA ŽELJA DARKOVOG OCA, JEDNU STVAR NIJE USPIO ISPUNITI: Platio ogroman novac za operaciju, tuga!

148
0

OVO JE BILA VELIKA ŽELJA DARKOVOG OCA, JEDNU STVAR NIJE USPIO ISPUNITI: Platio ogroman novac za operaciju, tuga!

Otac Darka Lazića, Milan, uradio je prije izvesnog vremena operaciju želuca kako bi smršao poput sina. Međutim nakon zahvata se sve zakomplikovalo i on je izgubio borbu za život.

Odmah nakon toga Darko vjerenica Marina, oglasila se za “Blic” i potvrdila da je operacije želuca pošla po zlu.

– Šta da vam kažem? Svi smo porodično potreseni, neraspoloženi i utučeni. Strepimo sve vreme. Čekamo da se Darko vrati iz Ciriha i da vidimo šta i kako. U komi je i dalje, stanje nije kako treba. Imao je dobru nameru da smrša kao Darko, jer je vodio bitku sa velikim brojem kilograma, ali eto kako su ga na kraju loše vesti zadesile. To je sve što mogu da kažem – rekla je Marina Gagić nedavno za “Blic”.

Međutim, na sajtu jedne privatne klinike upozoravaju na niz nuspojava uslied operacije smanjivanja želuca Na sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želuca može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

– Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dijela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posledično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka – piše na sajtu klinike.

Cijena ovog zahvata iznosi od 2.200 do 6.000 eura, u zavisnosti od toga koja se metoda primjenjuje. novi.ba

 

Previous articleMARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA SAVRŠENU DEKORACIJU, OKITILA JELKU I ODMAH OBJAVILA: Ovaj prizor će vas oboriti s nogu, EVO KO JE PORED NJE…
Next articleOPERACIJA ŽELUCA JE OPASNA, EVO ŠTA SE SVE MOŽE DESITI NAKON NJE: Darkov otac je umro ZBOG komplikacija nakon operacije!