ACA LUKAS DONIO ODLUKU, EVO ŠTA ĆE URADITI ZA PORODICU DŽEJA RAMADANOVSKOG: Svi su oduševljeni!

Showbizz

ACA LUKAS DONIO ODLUKU, EVO ŠTA ĆE URADITI ZA PORODICU DŽEJA RAMADANOVSKOG: Svi su oduševljeni!

Aca Lukas, jedan od najboljih prijatelja Džeja Ramadanovskog tokom života, nastavio je da to bude i nakon njegove smrti! Naime, folker je svom pokojnom kolegi i velikom prijatelju godinama bio velika podrška, a sada kada Džeja više nema, odlučio je da nastavi sa tom praksom i da pomaže njegovoj porodici.

– Od kada je Džej operisao srce 2017. godine, Lukas mu je pomagao i finansijski, ali i na sve druge načine. Ramadanovski zbog bolesti nije mogao da nastupa, pa samim tim nije imao ni prihoda, ali je Aca sa još par svojih kolega uspjevao da mu obezbijedi neophodne stvari za život – ispričao je izvor blizak Aci Lukasu.

Kako ga je smrt velikog prijatelja duboko pogodila, riješio je da po istom principu nastavi da pomaže Džejovoj mlađoj kćerki Mariji i bivšoj ženi Nadi, ali i da bude tu za stariju ćerku Anu, kao i za Andrijanu, nevjenčanu partnerku Džeja Ramadanovskog.

– Lukas je kontaktirao s najbližim Džejovim kolegama i svi su bili odlučni u namjeri da pomognu porodici Ramadanovski. Za početak će svako dati dobrovoljni prilog, koliko je u mogućnosti, a za kasnije su u planu i humanitarni koncerti u Džejovu čast, a za pomoć porodici – ispričao je izvor za „Alo!“.

Život Džeja Ramadanovskog, osim po legendarnim pjesmama, ostaće upamćen i po velikim humanitarnim djelima kojima je bio sklon, a teško detinjstvo na njega je imalo toliki uticaj da je posljednjih godina finansijski pomagao i opremao popravni dom „Vasa Stajić“ u kojem je odrastao. Svojim prijateljima, takođe, pomagao je nesebično kada god je mogao. Ostaće upamćen kao mali čovjek velikog srca.

Ideja je, kako smo saznali, da ovi koncerti postanu tradicionalni, da se održavaju minimum jednom godišnje, da se na njima pevaju isključivo Džejove pjesme, a da sav prihod od istih ide Mariji, Ani, Nadi i Andrijani.

– Svi koji su poznavali Džeja znaju da je i on bio lake ruke i da je uvijek pomagao svima kojima je pomoć bila neophodna. Svima je poznata priča da je kupovao hranu siromašnima, ali i da je dijelio novac šakom i kapom. Zbog takvog njegovog velikog srca, nije ni čudo što je Lukas riješen da na neki način uzvrati na njegovu velikodušnost i pomogne Džejovoj porodici – kaže naš izvor na kraju. novi.ba/SD