VIDEO JE SNAJU KAKO DOJI UNUKA PA JE URADIO NEŠTO TOLIKO GNUSNO: Cela porodica mu se momentalno raspala, auuu!

Region

VIDEO JE SNAJU KAKO DOJI UNUKA PA JE URADIO NEŠTO TOLIKO GNUSNO: Cela porodica mu se momentalno raspala, auuu!

Evo odličnog primera kako jedan komentar može prouzrokovati ne samo svađu, već i raspad familije. Jedan svekar došao je sa ženom u posetu sinu kada je u spavaćoj sobi dok je prolazio slučajno video snaju kako mu doji unuka. Muškarac se zagledao u snaju kojoj se nije videla bra*avica, ali jesu gru*i i ispalio je kao iz topa:

“Sad se vidi zašto mi je unuk tako dobro uhranjen”.

Ne samo što nije osećao potrebu da se izvini snaji zbog komentara, već je u narednom trenutku i svekrva, dok je prolazila dobacila nešto slično.

“Vidim da ne moramo da brinemo da će beba ikad biti gladna”.

Ovu scenu prepričao je na Redditu jedan korisnik požalivši se da je supruga tih dana bila nesigurna oko svog izgleda, jer nije uspevala da vrati kilažu od pre trudnoće. Ona se zbog komentara svekra toliko rasplakala da je tražila da se on izvini, što je učinio. Međutim, to ženi nije mnogo značilo.

Uveče je rekla suprugu da mu je otac odvratni perverznjak koga nikad u životu ne želi više da vidi, baš kao ni svekrvu. Potom su se ozbiljno posvađali i njih dvoje, tako da je sada atmosfera u familiji ozbiljno narušena “na duže”.

Ljudi su u komentarima imali podeljena mišljenja. Jedni su branili ženu od perverznog komentara svekra i takvih je bilo daleko više.

“Žene svakog dana moraju da se nose sa se*sističkim komentarima zbog kojih se osećaju neprijatno, pa ne trebaju da ih slušaju i u svojoj kući. Reči vašeg oca su se*sualno uznemiravanje, da ih je rekao na radnom mestu, dobio bi otkaz“, napisao je jedan korisnik.

Manjina je tvrdila da je svet otišao dođavola, ako ni član familije više ne može da kaže šta misli, pa makar i u šaljivom elementu. (Espreso.rs/Objektiv)