NOĆAS MI SE NE SPAVA: Ono što su MEDICINARI iz kovid bolnice uradili za preminulog pevača je za POŠTOVANJE: Poslali jaku poruku!

Showbizz

NOĆAS MI SE NE SPAVA: Ono što su MEDICINARI iz kovid bolnice uradili za preminulog pevača je za POŠTOVANJE: Poslali jaku poruku!

Čitav region orpostio se juče od legendarnog pevača Džeja Ramadanvoskog koji je preminuo 6. decembra u 57. godini u svom stanu na Dorćolu. Svi koji su ga voleli oprostili su se juče i ispred njegovog stana, a poslednji pozdrav uputili su mu i medicinari, koji su to imali originalan način.

Naime, Selters banja iz Mladenovca je pretvorena u kovid bolnicu, a medicinski radnici u skafanderima po sebi su ispisali poruku koja je izazvala oduševljenje.

Reč je o delu Džejevog velikog hita “Nedelja”, koji je izveden i na sahrani pevača, ali i prilikom okupljanja prijatelja i svih koji su ga voleli na Dorćolu: “Noćas mi se ne spava”.

Slika vrednih medicinskih radnika postala je viralna i pravi hit na društvenim mrežama.

Podsetimo, Džej je preminuo usled posledica srčanog udara, a iza sebe je ostavio ćerke – Mariju i Anu, bivšu suprugu Nadu, kao i partnerku Andrijanu sa kojom je bio poslednjih 20 godina. Takođe, iza njega su ostali i mnogobrojni hitovi, koji su se danima orili prestonicom kao znak sećanja na pevača. Kurir.rs/I.B.