DŽEJEVA KĆERKA MARIJA SE OBRATILA KARLEUŠI NAKON NJENE OŠTRE IZJAVE: Napisala samo 1 riječ, INSTAGRAM SE USIJAO…

Showbizz

DŽEJEVA KĆERKA MARIJA SE OBRATILA KARLEUŠI NAKON NJENE OŠTRE IZJAVE: Napisala samo 1 riječ, INSTAGRAM SE USIJAO…

Narodni pjevač Džej Ramadanovski u petak, 11. decembra, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Za sobom je ostavio dvIJe ćerke, Mariju i Anu, unuke i bivšu surugu Nadu, ali i veliku prazninu na estradi koja je juče ispratila svog velikog prijatelja i kolegu na vječni počinak uz njegovu poslednju želju – melodiju 50 violina.

Budući da se posljednjih dana na društvenim mrežama uveliko polemiše o tome da li je Džej “zaslužio da bude sahranjen u Aleji”, uz mnoge značajne ličnosti koje tamo počivaju, Jelena Karleuša dala je svoj odgovor na to pitanje.

Zašto je zaslužio?

“Zato što je bio svetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umjetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod volio više od bilo koga drugog u vremenu mržnje i rata”, napisala je Jelena na Instagramu.

Na ovu izjavu reagovala je i Džejeva kćerka, Marija, te se zahvalila pjevačici. novi.ba