DUŠA ME BOLI ŠTO MOG BRATA DŽEKIJA NISAM MOGLA DA ISPRATIM NA VEČNI POČINAK: Marina Tucaković slomljena zbog Džejove sahrane…

Showbizz

DUŠA ME BOLI ŠTO MOG BRATA DŽEKIJA NISAM MOGLA DA ISPRATIM NA VEČNI POČINAK: Marina Tucaković slomljena zbog Džejove sahrane…

Pevač Džej Ramadanovski juče, 11. decembra sahranjen je u Aleji zaslužnih građana, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege, rodbina kako bi ga ispratili na večni počinak. Mnoge poznate ličnosti priustvovale su sahrani: : Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Saša Matić, Aco Pejović… Međutim, ona koja je ostavila veliki trag na njegovu karijeru, tekstopisac Marina Tucaković nije mogla da dođe.

Autorka Džejovih najvećih hitova boluje od raka dojke, pa zbog lošeg zdravstvenog stanja nije imala snage da se oprosti od svog brata. Pevač Džej Ramadanovski juče, 11. decembra sahranjen je u Aleji zaslužnih građana, gde su se okupili brojni prijatelji, kolege, rodbina kako bi ga ispratili na večni počinak.

Mnoge poznate ličnosti priustvovale su sahrani: : Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Saša Matić, Aco Pejović… Međutim, ona koja je ostavila veliki trag na njegovu karijeru, tekstopisac Marina Tucaković nije mogla da dođe.

Autorka Džejovih najvećih hitova boluje od raka dojke, pa zbog lošeg zdravstvenog stanja nije imala snage da se oprosti od svog brata. Marina kaže da je često kritikovala pevača zbog njegovog načina života, koji mu je, kako tvrdi, i došao glave.

– Strepela sam za njega, zato sam ga stalno i kritikovala. Ali on me nije slušao i sve je na kraju okretao na šalu. Sećam se, pre nekoliko godina, došao je kod mene malo pripit. Čim sam ga videla, rekla sam mu: “Slušaj ti, Džej, sram te bilo! Imaš dve velike ćerke, vidi šta radiš od sebe. Vidi koliko si pijan, a toliko godina imaš.” On me sasluša, pa mi odgovori: “Je l’ sam ja došao kod tebe po pesmu ili po savet?” Bio je neverovatno duhovit i inteligentan. Nije bio obrazovan, ali mu je mozak radio 300 na sat – priča naša sagovornica.

Marina kaže da je Džej nosio brojne ožiljke na srcu, ali da o tome nije govorio.

– Bez obzira na to što je uvek bio šaljivdžija i najpozitivniji u društvu, on je zapravo bio tužan. Voleo je i da plače i da se smeje. Nije bio takav u početku. Ali otkako je počeo da pije i da se druži sa Sinanom Sakićem, plakao je i kad treba i kad ne treba. Bio je dete iz doma koje je doživelo slavu, velike koncerte… A tu popularnost ne može svako da podnese – priča Tucakovićeva. Kurir.rs/I.B/Informer