Adil nije jedini pjevač sa kojim Džej nije pričao, evo ko se još nije pojavio na dženazi!

Showbizz

Adil nije jedini pjevač sa kojim Džej nije pričao, evo ko se još nije pojavio na dženazi!

Narodni pjevač Džej Ramadanovski u petak, 11. decembra, sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Za sobom je ostavio dve ćerke, Mariju i Anu, unuke i bivšu surugu Nadu, ali i veliku prazninu na estradi koja je juče ispratila svog velikog prijatelja i kolegu na vječni počinak uz njegovu poslednju želju – melodiju 50 violina. Budući da se posljednjih dana na društvenim mrežama uveliko polemiše o tome da li je Džej “zaslužio da bude sahranjen u Aleji”, uz mnoge značajne ličnosti koje tamo počivaju, Jelena Karleuša dala je svoj odgovor na to pitanje.

Zašto je zaslužio?

“Zato što je bio svetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umjetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod volio više od bilo koga drugog u vremenu mržnje i rata”, napisala je Jelena na Instagramu.

“Zato što je bio takav pjevač, da bi mu svako od onih koje si navela da su više vrijedni, stegao ruku. Zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostavila trag na Srbiju i u srcima ovog naroda. E, zato je zaslužio”, poručila je na kraju nekom od korisnika društvenih mreža.

Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, u svom domu na Dorćolu. Obdukcioni nalaz je pokazao da je preminuo od srca. novi.ba