OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA! EVO KOLIKI JE STANIJIN HONORAR ZA ZADRUGU 4! Od cifre će vam biti loše!

Showbizz

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA! EVO KOLIKI JE STANIJIN HONORAR ZA ZADRUGU 4! Od cifre će vam biti loše!

Stanija Dobrojević već je trebalo da bude u Zadruzi 4, ali je njen ulazak odložen zbog problema i suđenja sa Kristijanom Golubovićem. Do istog je došlo nakon što je on u programu uživo izjavio da će je ubiti ukoliko mu još jednom spomene porodicu.

– U sudnici je najbolje došlo do razrješenja našeg slučaja. U emisiji i se izvinio, ali me nije ispoštovao. Jednostavno se zakleo i ubijedio me pred sudom. Kada se sve to završilo pred sudom i kada je trebalo da potpišem dokument, on se našao iza mene i pomazio me po kosi – rekla je sada Stanija o suđenju i dodala:

– On je lud čovjek, ne mogu da vam opišem tu jezu. Strašne situacije pretvori u komiku

Kada je riječ o honoraru za Zadrugu 4, istakla je:

– Honorar koji su mi ponudili da uđem u Zadrugu je veći nego dvije nagrade. Nadmašio je do sada najveće honorare koje sam imala u rijalitiju. Ako se poklope kockice, ulazim – istakla je, prenosi Mondo.

S obzirom na to da je honorar koji pobjednik dobija 50.000 eura, znači da je Staniji ponuđeno nešto više od 100.000 eura za učešće. Iako kaže da je njen ulazak još uvijek neizvjestan, kako nezvanično saznajemo ona je dio novca već dobila, pa je prilično sigurno da ćemo je gledati u četvrtoj sezoni pomenutog rijalitija.. (Telegraf,rs)