Home Magazin Showbizz OGLASILA SE NAKON DŽEJEVE DŽENAZE I PORUČILA: “Nije umro, on sada spava”,...

OGLASILA SE NAKON DŽEJEVE DŽENAZE I PORUČILA: “Nije umro, on sada spava”, SLOMLJENA OD TUGE…

158
0

OGLASILA SE NAKON DŽEJEVE DŽENAZE I PORUČILA: “Nije umro, on sada spava”, SLOMLJENA OD TUGE…

Kralj narodne muzike Džej Ramadanovski danas je ispraćen na vječni počinak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Legenda narodne muzike Džej Ramadanovski ispraćen je danas na vječni počinak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Mnogobrojni prijatelji i kolege okupili su se da mu upute posljednje zbogom, a poslije sahrane oglasila se Mina Kostić, koja je slomljena od tuge i bola.

– Jako je teško, hvala svim kolegama koje su došle da ga isprate i ispoštuju. Kad su krenuli ti prvi zvuci bilo mi je jako teško, onda ona molitva, sve je teško. Ali živ čovek se na sve navikne. Drago mi je da smo ga ispratili onako kako njemu dolikuje. To pokazuje koliko je on bio dobar prema svima, koliko je veliko srce imao. Pamtićemo ga po dobroti i po istini. Nije umro, niti ćemo to ikad dozvoliti. Oni sad svi spavaju, svi pokojnici spavaju – rekla je Mina. (Informer.rs)

 

Previous articleBaka tražila od kćerke novac da bi čuvala unuka: Potez koji je zapalio internet, pljušte kritike!
Next articleMARINA TUCAKOVIĆ NIJE DOŠLA NA SAHRANU,napisala mu je NAJVEĆE HITOVE: Sada se NIJE POJAVILA! Ovo je RAZLOG?!