NAŠLA GA MRTVOG U STANU: OVO JE MENADŽERICA S KOJOM JE DŽEJ ŽIVIO 20 GODINA!

Region

NAŠLA GA MRTVOG U STANU: OVO JE MENADŽERICA S KOJOM JE DŽEJ ŽIVIO 20 GODINA!

Porodica, prijatelji, fanovi, ali i ljudi širom zemlje i svijeta i dalje se opraštaju od kralja narodne muzike Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo prošle nedelje u snu u 56. godini. Međutim, umrlica, koju je na Instagramu objavila njegova mlađa kćerka Marija, a koja stoji i na pizzeriji u kojoj je volio da sjedi s prijateljima, zaintrigirala je mnoge.

Naime, među ožalošćenima, pored djece, unuka i bivše supruge Nade, stoji i ime Andrijana. Oni koji nisu poznavali pjevača zapitali su se koja žena se krije iza tog imena, a Kurir otkriva da je u pitanju njegova menadžerica i partnerka, s kojom je živio 20 godina. Andrijana Tomanić se nikad nije odvajala od Džeja, pratila ga je poslovno, ali i prilikom privatnih druženja, i ona ga je našla mrtvog u stanu kad se vratila iz prodavnice. Podsjetimo, s njom je tada bila i njihova spremačica Dara.

Ova plavuša je Džeju bila podrška i pomoć, svoj život je, saznajemo, podredila njemu, a koliko mu je bila predana svjedoči i njegov kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.

-Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i lijeva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su posljednjih 20 živjeli zajedno. Ona je, kako je to volio da kaže, njegova bijela žena. Želio je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali – kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome – kaže Rule za Kurir.

Inače, kako smo saznali od Džejovih bliskih ljudi, Andrijana je imala ključnu ulogu u njegovom životu, naročito kad se razbolio. Upoznali su se prije više od dvije decenije preko zajedničkih prijatelja. Ona mu je ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama. U oktobru su bili na posljednjem odmoru, i to u Bečićima, gdje su proveli dvije sedmice. Na more su otišli prema savjetu ljekara, da bi Džej uživao na čistom vazduhu i u mediteranskoj klimi.

Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. S njegovom porodicom od prvog dana je imala dobar odnos. hayat.ba