NAJPOTRESNIJI TRENUTAK NA DŽEJEVOJ DŽENAZI: Kada je on izašao da drži govor, nastao je muk, KĆERKA I BIVŠA SUPRUGA JECALE…

Showbizz

NAJPOTRESNIJI TRENUTAK NA DŽEJEVOJ DŽENAZI: Kada je on izašao da drži govor, nastao je muk, KĆERKA I BIVŠA SUPRUGA JECALE…

Legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova posljednja želja. Nakon toga, održan je govor posvećen pokojnom pjevaču. Potresan govor tokom kojeg nema ko nije pustio suzu održao je glumac Stefan Radonjić.

– Draga porodico, danas se opraštamo od oca, prijatelja, našeg brata, velikog pjevača, velikog čovjeka… Cijeli tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao, i uspio da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvijezda – dio je govora:

– Čistu emociju prenosio si pjesmom i igrom, nema toga ko tebe nije volio. Pretvarao si suze u radost, tvoje pjesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pjesmama si pobjeđivao patnju, liječio si nas humanošću, bio si lijek za sve. Vjerovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku – govorio je glumac Stefan Radonjić.

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pjesmu “Nedelja”, a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade posljednji put su se oprostili od čuvenog pjevača.

Džej je pred smrt porodici i prijateljima poverio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pesmu “Nedelja”, što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice – Džejeve kćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović. Brojne kolege došle su da isprate Džeja na vječni počinak, a među njima su Svetlana Ceca Ražnatović, Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi. (alo.rs)