Home Magazin Showbizz Džej je posljednje pare davao studentima, a žene iz dorćolskih pekara ga...

Džej je posljednje pare davao studentima, a žene iz dorćolskih pekara ga pamte po nevjerovatnoj stvari!

42
0

Džej je posljednje pare davao studentima, a žene iz dorćolskih pekara ga pamte po nevjerovatnoj stvari!

Džej Ramadanovski napustio nas je 6. decembra i svojim odlaskom izazvao tugu i bol u srcima mnogih. Ipak, Džejeva zaostavština nikada neće biti zaboravljena, a njegove pjesme živjeće još generacijama i generacijama.

Svi misle da znaju kakav je čovek bio legendarni pjevač, kakve poroke je imao i u koje kafane je voleo da odlazi, ali malo ko zna ko je zaista bio Džej Ramadanovski.

Malo je poznato da je Džej kupovao peciva po dorćolskim pekarama, stavljao ih u kesu i kačio na donje grane drveća kako bi gladni mogli da ih uzmu i pojedu. Kada nije više mogao, drugi su to za njega radili, od njegovog novca. Takođe, studentima na koje naiđe uvijek je davao sav novac koji ima kod sebe, nekada čak i po 100 eura!

Možete li zamisliti sebe da radite isto to? Malo kome bi uopšte palo na pamet tako nešto, ali Džej je bio drugačiji, poseban. Zato, on će ostati upamćen, ali ne samo zbog svojih vanvremenskih pjesama, već i zbog onoga što zaista jeste – mali čovjek, velikog srca! Alo.rs

Previous articleKAD OVO BUDETE PROČITALI, SVAKI DAN ĆETE JESTI PO JEDNU BANANU: Nećete verovati šta može UČINITI ZA VAŠE ZDRAVLJE!
Next articleZvezda Granda doživjela saobraćajnu nesreću: Bosanac iznio sve detalje!