Home Magazin Showbizz VELIKO SLAVLJE U CECINOJ KUĆI! Veljko slavi 24. rođendan, Anastasija mu prva...

VELIKO SLAVLJE U CECINOJ KUĆI! Veljko slavi 24. rođendan, Anastasija mu prva čestitala rečima koje će vas RAZNEŽITI (FOTO)

134
0

VELIKO SLAVLJE U CECINOJ KUĆI! Veljko slavi 24. rođendan, Anastasija mu prva čestitala rečima koje će vas RAZNEŽITI (FOTO)

Veljko Ražnatović, bokser i naslednik Cece Ražnatović, danas proslavlja 24. rođendan. Anastasija je čestitala bratu rođendan emotivnim rečima i pokazala koliko je ponosna na njega.

– Srećan rođendan! Volim te najviše – napisala je mlada muzička zvezda na svom Instagramu koja je i te kako vezana za brata.

Podsetimo, Veljko uživa već godinu dana u srećnom braku sa Bogdanom Ražnatović koja mu je podarila naslednika Željka. Veljko nikada nije krio koliko je vezan za sestru i mamu Cecu, ali ni veliku ljubav prema supruzi, pa je čak i priznao da je veoma ljubomoran.

– Jesam ljubomoran, priznajem, ali sam takav po prirodi, ne radi se o tome da mi supruga daje povoda. Bogdani ne proveravam telefon i tome slično, nego jednostavno ne bih voleo da ona meni uradi nešto što ja njoj nikada neću uraditi. Sad sam još i dobar kakav sam bio pre. Pitajte Anastasiju, nisam dao da joj bilo ko priđe u školi, mislim da jedno tri godine ni sa kim nije pričala. kurir.rs

Previous article(VIDEO) MAJA KIPI OD BESA! ŠUTIRA I GREBE JANJUŠA: Samo još jednom da je vidim! Uletelo obezbeđenje da spreči LOM!
Next articlePozivala je na nenošenje maski, a onda su joj tri člana porodice umrla od korone!