Home Zdravlje SVI SE ODUŠEVE KADA VIDE OVE NAMIRNICE NA AKCIJI, A NE ZNAJU...

SVI SE ODUŠEVE KADA VIDE OVE NAMIRNICE NA AKCIJI, A NE ZNAJU ŠTA RADE SEBI KADA IH JEDU: Izazivaju teške BOLESTI!

152
0

SVI SE ODUŠEVE KADA VIDE OVE NAMIRNICE NA AKCIJI, A NE ZNAJU ŠTA RADE SEBI KADA IH JEDU: Izazivaju teške BOLESTI!

Namirnica koja je često na sniženju, a retko ko bi vam rekao da je štetna za čovekov organizam i da je odmah izbacite iz ishrane! Iako znamo da može biti veoma ukusna, ali je toliko puna otrova, hormona, fekalnih materija, pesticida i antibiotika.

Viršle se prave od otpada životinjskih organa, hrskavice, kostiju, creva, nerava i drugih nejestivih delova organa. Nakon detaljnih studija koje su istražile povezanost ove hrane i nastanka kancera, rezultati su bili poražavajući.

Sastav viršle je više od 50 odsto otrova!

Svetski fond za istraživanje raka je naveo da bi ljudi trebalo da izbace ovu mesnu prerađevinu iz svoje ishrane što pre, ako žele da sačuvaju svoje zdravlje.

Osim viršli, na ovoj listi su i paštete, kobasice, parizeri, šunke i ostale fabrički upakovane mesne „poslastice“. (Espreso.rs)

 

Previous articleKADA OD OVOG NAPRAVITE VODU, TO POSTAJE NAJZDRAVIJA VODA NA SVETU: Leči oboljenja, menja vam se ceo ORGANIZAM!
Next articleSA STRUJOM SE SAMO JEDNOM GREŠI: Punjači su opasni, stradaju deca, a evo šta uraditi da bi se izbegla tragedija!