Home Zdravlje SVAKI DAN PIJETE KAFU KOJA JE JAKO OPASNA ZA VAŠE ZDRAVLJE: Ovo...

SVAKI DAN PIJETE KAFU KOJA JE JAKO OPASNA ZA VAŠE ZDRAVLJE: Ovo ni po cenu života ne stavljajte u NAPITAK!

77
0

SVAKI DAN PIJETE KAFU KOJA JE JAKO OPASNA ZA VAŠE ZDRAVLJE: Ovo ni po cenu života ne stavljajte u NAPITAK!

Kako ujutru ne možemo da se razbudimo bez udara kofeina mnogima od nas je čim ustanemo na pameti kafa, ali ko bi rekao da nešto što toliko volimo može da bude loše po naše zdravlje zbog samo jednog malog dodatka.

Zbog toga što u kafu dodajete mleko, ona može da bude veoma opasna po vaše zdravlje. Kravlje mleko je veoma kiselo, može da stvara sekret i sluz, i obično je puno hormona i antibiotika. I to nije sve – ono se veoma teško vari.

Ukoliko želite da dodajete mleko životinjskog porekla, bolje bi bilo da se odlučite za kozje ili ovčje mleko jer je tolerancija na njega veća i manje se obrađuje. Najbolje bi vam bilo da se odlučite za neko biljnog porekla kao što je kokosovo ili sojino mleko.

Pored svega toga, postoji i etička dilema oko ispijanja mleka koju mnogi vegetarijanci i vegani ovih dana propagiraju. Kravlje mleko je namenjeno za odgoj teladi, dok je čovek jedina vrsta koja pije mleko druge vrste nakon što prestane da ga doji njegova majka. (Espreso.rs/informer.rs)

Previous articleKako se Sanja osvetila nevernom mužu: Region ne prestaje da bruji o ljubavnoj aferi ministra BIH! (FOTO)
Next articleKADA OD OVOG NAPRAVITE VODU, TO POSTAJE NAJZDRAVIJA VODA NA SVETU: Leči oboljenja, menja vam se ceo ORGANIZAM!