Home Magazin Showbizz Prava istina o haosu Dragane Mirković i Seke Aleksić: Šokantni detalji sukoba!

Prava istina o haosu Dragane Mirković i Seke Aleksić: Šokantni detalji sukoba!

190
0

Prava istina o haosu Dragane Mirković i Seke Aleksić: Šokantni detalji sukoba!

Folk zvijezde Dragana Mirković i Seka Aleksić bile su dobre koleginice i prijateljice godinama, dok se 2010. godine nije desila jedna situacija koja je sve promijenila. Kako su navodili domaći mediji, Dragana Mirković je čula da ju je Seka, navodno, ogovarala kod zajedničkih menadžera nakon čega su prekinule kontakt.

Seka je zbog toga uz pomoć advokatskog tima tražila da Draganina televizija prestane da emituje njene pjesme i spotove, o čemu je i sama Dragana svojevremeno pričala.

“Seka Aleksić je samu sebe zabranila na mojoj televiziji. Ne znam, možda je željela da se kazni, pa se zabranila. Ja nikoga nikada ne zabranjujem, čak ni one koji su mi loše učinili u životu. Seka mi je bila slatka i simpatične i gotivila sam je. Onako, baš simpa”, rekla je Dragana za jednu emisiju.

Prije tri godine šuškalo se da će Dragana i Seka zajedno sjediti u žiriju “Pinkovih zvezda”, a Mirkovićeva je tada istakla da joj to ne smeta, a uz to je i objasnila zašto joj je čestitala rođenje sina.

“Znam da Seka treba da se pojavi u ‘Pinkovim zvezdama’, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavrijedili ili ne. Svaki živ čovjek vrijedan je mog poštovanja i uvijek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje djeteta, jer to je najdivnija stvar na svijetu”, iskrena je bila Dragana.

Seka gotovo nikad ne priča o Dragani u medijima, ali je iste godine potvrdila da nisu promijenile odnos.

“Mi se nismo pomirile, ali sve najbolje mislim o njoj kao o koleginici. Sve je ostalo kao što je i bilo”, rekla je pjevačica. Espreso.rs

Previous articleSlijedi velika promjena na vozačkim dozvolama u BiH: Od sad će se upisivati ako je vozač saglasan da u slučaju smrti njegovi organi budu donirani…
Next articleSEBASTIJAN KURC ZAPREPASTIO SVET NAJNOVIJOM IZJAVOM: Potpuno iskren i BRUTALAN, rekao je OVO!