(VIDEO 18+) UZDASI ODJEKIVALI APARTMANOM: Miljana i Zola u nikad žešćoj akciji, SVE SE TRESLO, a zbog ovoga će Marija da POLUDI!

Showbizz

UZDASI ODJEKIVALI APARTMANOM: Miljana i Zola u nikad žešćoj akciji, SVE SE TRESLO, a zbog ovoga će Marija da POLUDI!

Pre samo dva dana Miljana i Zola oprobali su novo mesto za se*s u apartmanu u kojem si živeli Marija i Željko Kulić!

Nakon rvanja, golicanja i jurenja po apartmanu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da imaju vrelu akciju.

Međutim, ove noći nisu završili u krevetu Marije Kulić, već su otišli do toaleta, povučeni osudama zadrugara, koji su ih napali što imaju odnose u krevetu Miljanine majke.

Nije im trebalo mnogo da se ipak odluče da je ispravno da imaju odnose u krevetu koji se uskoro sačekati Mariju Kulić.

Nakon celovečernje drame i tenzije Miljane Kulić, na koju je Lazar Čolić Zola ostao poprilično imun i neisprovociran, njih dvoje završili su ispod pokrivača.

Miljana je nastavila da mu prebacuje za finansije, ali Zola se nije pecao na provokacije, već je svolju voljenu ućutkao poljupcima.

Podestimo, Miljana je u drugom stanju i već danima se dvoumi da li da zadrži bebi ili da ide na kiretažu u Niš, kao što je uradila u prošloj sezoni. Ni Zola nije načisto šta da rade, budući da je Miljanina trudnoća visoko rizična, a i koristila je na samom početku lekove koje, kako je rekao, trudnice ne smeju da piju. Oni su se konsultovali sa lekarima, i dali su sebi još malo vremena da odluče. Marija Kulić, Miljanina majka, ljuta je na ćerku i ona ne želi da Miljana rodi Zoli dete. kurir.rs