“UGROŽENI SMO, muzičari ne rade od marta!” Ana Bekuta progovorila o teškoj situaciji na estradi!

Showbizz

“UGROŽENI SMO, muzičari ne rade od marta!” Ana Bekuta progovorila o teškoj situaciji na estradi!

Pevačica Ana Bekuta gostovala je u emisiji “Uranak” kod Jovane Joksimović i tom prilikom pričala je o položaju njenih kolega koji su zbog epidemije koronavirusa u teškoj situaciji.

– Mislim da svakako ne treba da se peva kada ljudi umiru, to je jasno. Bila sam optimista i mislila sam da će u septembru sve da se vrati u normalu, ali nažalost to se nije desilo. Jako smo ugroženi, ugostitelji i mi najviše. Moji muzičari ne rade od marta.

– Ja ću nekako i da se snađem, imam nekih zaliha koje se doduše troše brzinom svetlosti, ali kako će se snaći oni? Moj klavijaturista rekao mi je da ga izdržava supruga. I ja živim mnogo skromnije, svi smo naučili da “razvlačimo” novac od prvog do prvog – rekla je Bekuta.

Na pitanje Jovane Joksimović kako odgovara onima koji su na pevače ljuti zbog sličnih izjava, jer “mnogo zarađuju”, Bekuta je odgovorila:

– Znate, ja radim već 35 godina, ne radim od juče. Imam nešto sklonjeno, naravno, ali uostalom ja imam firmu i sva moja primanja su transparentna, pa svako može da vidi koliko ja to zarađujem.

Ana je ispričala i kako provodi poslednje mesece i da li sprema nove pesme.

– Moram priznati da sam se ulenjila i da ne radim, malo sam na društvenim mrežama bila aktivna kako bih obradovala obožavatelje i ulepšala im dane. Više sam se posvetila porodici i više sam u kuhinji. Potpuno sam promenila način ishrane i to doživotno, jer sam shvatila da drugačije – ne može. Ne jedem meso uopšte, imala sam veliki problema sa varenjem zbog crvenog mesa, tako da je na mom meniju samo riba. Prvi put u životu kupila sam sokovnik pa svakog dana cedim sokove od voća i povrća. Šetam i treniram jogu, pogledam neku seriju. Imam mnogo energije i odlično se osećam – istakla je pevačica. srbijadanas.com